Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességetek hányadik hetében...

Terhességetek hányadik hetében sikerült leszoknotok a cigiről?

Figyelt kérdés
volt olyan,akinek nagyon későn?barátnőm most jár a felénél,de még csak most sikerült neki elhagynia a napi6-7 szálat többszöri nekifutás ellenére is!nem oltogatásokat várok!ő legalább próbálkozott!nektek mikor sikerült?
2012. aug. 12. 12:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%
kedves utolsó, gondolom sose dohányoztál és fogalmad nincs mit jelent függőnek lenni vmitől
2012. aug. 12. 13:56
 12/23 anonim ***** válasza:
71%
ha tervezett gyerekről van szó, akkor igazad van, le kéne szokni előtte. de mivan, ha nem tervezett a gyerek?
2012. aug. 12. 14:13
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
én úgy gondolom, nem ezen múlik, hogy vki jó anya legyen. persze nyilván igyekszik leszokni. de ha nem törődik vele, veri vagy mit tudom én, az sztem sokkal rosszabb.. egy életen át rosszul bánni egy gyerekkel; hogy a gyerek alig várja, hogy menekülhessen otthonról, ha felnő. ez nem összemérhető a dohányzással.
2012. aug. 12. 14:16
 14/23 anonim ***** válasza:
Én 4 hetesen megtudtam, az nap még cigiztem, de másnap reggeltől már nem!
2012. aug. 12. 14:26
 15/23 anonim ***** válasza:
62%

Egyszeruen nem ertem, hogy a 4-es valaszado valasza miert 0 %-ban hasznos!!!

A kerdes az volt mikor tette le a cigit, erre a kerdesre valaszolt, hogy 16 hetesen, meg hogy a masodiknal nem.

Magyarul a kerdesre valaszolt. Az, hogy terhesen nem kene cigizni es art a babanak vele az egy dolog, de a kerdesre valaszolt.

A 0 % hasznossag azt jelenti ebben az esetben, hogy a tobbi valaszadonak nem tetszik, hogy dohanyzott, de ezen - foleg igy utalag - mar senki nem tud valtoztatni!

Ez csak egy koltoi kerdes volt, nem kell ra valaszolni, csak ezt mar nagyon sokszor lattam, hogy tortent ilyen es ugy kikivankozott belolem!

Bocsi

2012. aug. 12. 15:57
 16/23 anonim ***** válasza:

...és úgy gondoltad, ezért te most szintén mindenkit lepontozol...:)

én senkit nem pontozok, de tényleg fura ez a hozzáállás, abban egyetértek. Ilyen erővel az aki 7 (!)hónaposan tette le az 1.babával, 2.-nál már nem dohányzik, miért kapott 100%-ot??

Nevetséges!:D

2012. aug. 12. 16:18
 17/23 anonim ***** válasza:
En nem pontoztam, csak kerdeztem! :-)
2012. aug. 12. 17:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Én miért lettem lepontozva???? Most komolyan???? Mit képzelsz? Idejössz és olyan kismamák válaszát lehúzod akik leszoktak a dohányzásról? Pedig arról nem olyan egyszerű leszoknia mindenkinek, és én igenis büszke vagyok rá hogy nekem sikerült!!!!!!!!

Első válaszoló voltam

2012. aug. 12. 18:14
 19/23 A kérdező kommentje:
most már én is kíváncsi vagyok,hogy ki az aki lepontozza a válaszolókat!mire jó ez???
2012. aug. 12. 18:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki lepontozza az egyszerűen buta! Én vagyok aki 8hetesen tudta meg hogy terhes(véletlen baba) és még a meglévő két dobozt elszivtam és a hátralévő 7 hónapban elmerészeltem szivni 3 szál cigit!:) Ne foglakozzatok a lepontozokkal! ugyse hagyják abba..egyszerűen buták!
2012. aug. 12. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!