Terhességetek hányadik hetében sikerült leszoknotok a cigiről?
Egyszeruen nem ertem, hogy a 4-es valaszado valasza miert 0 %-ban hasznos!!!
A kerdes az volt mikor tette le a cigit, erre a kerdesre valaszolt, hogy 16 hetesen, meg hogy a masodiknal nem.
Magyarul a kerdesre valaszolt. Az, hogy terhesen nem kene cigizni es art a babanak vele az egy dolog, de a kerdesre valaszolt.
A 0 % hasznossag azt jelenti ebben az esetben, hogy a tobbi valaszadonak nem tetszik, hogy dohanyzott, de ezen - foleg igy utalag - mar senki nem tud valtoztatni!
Ez csak egy koltoi kerdes volt, nem kell ra valaszolni, csak ezt mar nagyon sokszor lattam, hogy tortent ilyen es ugy kikivankozott belolem!
Bocsi
...és úgy gondoltad, ezért te most szintén mindenkit lepontozol...:)
én senkit nem pontozok, de tényleg fura ez a hozzáállás, abban egyetértek. Ilyen erővel az aki 7 (!)hónaposan tette le az 1.babával, 2.-nál már nem dohányzik, miért kapott 100%-ot??
Nevetséges!:D
Én miért lettem lepontozva???? Most komolyan???? Mit képzelsz? Idejössz és olyan kismamák válaszát lehúzod akik leszoktak a dohányzásról? Pedig arról nem olyan egyszerű leszoknia mindenkinek, és én igenis büszke vagyok rá hogy nekem sikerült!!!!!!!!
Első válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!