Terhességetek hányadik hetében sikerült leszoknotok a
cigiről?
Figyelt kérdés
volt olyan,akinek nagyon későn?barátnőm most jár a felénél,de még csak most sikerült neki elhagynia a napi6-7 szálat többszöri nekifutás ellenére is!nem oltogatásokat várok!ő legalább próbálkozott!nektek mikor sikerült?
Erős dohányos voltam sajnos, a pozi teszt után lecsökkentettem napi 3 szálra, de teljesen elhagyni csak a 14. héten sikerült sajnos.
A kisfiam egyébként makk egészséges.
2012. aug. 12. 12:25
2/23 anonim válasza:
Ahogy a tesztem pozitív lett azonnal eltettem a cigit. Igaz én nagyon hányós voltam, gondolom a gyors elhagyásban nekem az is segített.
2012. aug. 12. 12:25
3/23 anonim válasza:
Nekem nem volt hányingerem. (első válaszoló voltam)
2012. aug. 12. 12:27
4/23 anonim válasza:
Én 8 hetesen tudtam meg hogy terhes vagyok. Sajnos addig napi 3 doboz elment. 2 melóhelyen dolgoztam külföldön nappal egy kávézóban éjjel egy diszkóban..ugyhogy ment a füstölés ezerrel..mikor pozit teszteltem elszivtam a maradék 2 dobozomat és utánna egész terhesség alatt 3szálat kb 2és fél havonta egy cigit:)
2012. aug. 12. 12:45
5/23 anonim válasza:
Én első babával 16 hetesen szoktam le, másodikkal végig cigiztem napi 5 szálat! :(
Mindkét gyerek egészséges lett!
2012. aug. 12. 12:55
6/23 anonim válasza:
Nekem is sajna a napi 1-2 szál megmaradt, teljesen nem tudtam letenni :( mondjuk nem akarom semmire és senkire kenni, tudom hogy az én hibám hogy nem tudtam letenni, azt az 1-2 szálat, de sokat idegeskedtem, és jobb volt mikor elszívtam egy cigit
2012. aug. 12. 13:11
7/23 anonim válasza:
Én 4hetes terhes voltam, amikor kiderült a baba. A 7.héten sikerült teljesen letenni. De az a 3hét is úgy telt, hogy volt, hogy 3-4napig egy szál se, aztán 1-2szál, és megint 3napig semmi. Aztán már végleg elhagytam a cigit, mert még ettől a pár száltól is lelkiismeret furdalásom volt.
De még mindig nagyon nehéz cigi nélkül, de kibírom :/
2012. aug. 12. 13:34
8/23 anonim válasza:
az elsőnél kb 7-8 hónapos korban sikerült leraknom teljesen. a másodiknál nem cigiztem egyáltalán
2012. aug. 12. 13:47
9/23 anonim válasza:
7.héten ért el az erős hányinger,azóta végre nem dohányzom!
2012. aug. 12. 13:48
10/23 anonim válasza:
Én is dohányoztam, mikor terhes lettem, és szerencsére még a látványtól is elhánytam magam,igy gyorsan el is hagytam, bár nem tervezett baba volt, spirál(hormonos) mellett lettem terhes.
Úgy gondolom, aki gyereket akar, az előtte 2-3 hónappal minimum tegye le a cigit és csak utána vágjanak bele a babagyártásba, hiszen a pici érdeke.
Valószínű, ha terveztük volna én igy teszek, dehát bepottyant :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!