Mi ez? Depresszió? Mit tehetek ellene? 32hkm
Szia! Nagyon megértelek, még terhesség nélkül is befordul az ember, ha így el van szigetelődve, nemhogy ilyenkor. Nálunk is hasonló volt a helyzet. Azt hiszem az apukákon így jön ki a gyerekvárás okozta stressz, hogy hirtelen beindulnak szórakozás, haverok, v.hogy biztos így próbálják feldolgozni, hogy előttük áll ez a hatalmas felelősség, hogy nemsokára pici babájuk lesz. Nem lehet könnyű nekik sem, és mivel mi ilyenkor erősen korlátozva vagyunk sok mindenben, nemigen vihetnek bulizni, pláne, ha még, mint a te esetedben is feküdni kell. De! Az igen is elvárható lenne, hogy megértőbb legyen. Hogy belegondoljon, milyen lehet egész nap bezárva lenni. És nem csak minden hétköznap, hanem akkor még hétvégén is.
Szóval, nálunk volt ebből egy nagy veszekedés egyszer, de csak egyetlen egyszer. Az anyukája is mellém állt, ő is beszélt a párommal, meg én is. És megértette, mert azóta nagyon igyekszik, segít mindenben, elhalmoz szeretettel. Néha el-el megy a barátival pár órára, de nem bánom, mert ha hazajön, olyan aranyos, meg kedves. Szóval, szerintem csak el kéne csípni egy jó pillanatban és megbeszélni vele. Addig is, ha van kedved beszélgetni, nekem írhatsz nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!