Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez? Depresszió? Mit tehetek...

Mi ez? Depresszió? Mit tehetek ellene? 32hkm

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve. Veszélyeztetett terhes vagyok sajnos,már három hónapja abba kellett hagynom a munkát,azóta itthon vagyok. Elég messze lakunk a belvárostól,senki sem látogat,a barátaim eltűntek,ha én keresem őket,se válaszolnak,pedig nem beszéltem nekik a terhességről,csak ha ők kérdezték. Minden egyes napom egyformán telik,egyedül vagyok otthon és nincs kedvem semmihez. Feküdnöm kell így nem is mehetek sehová,de nem is lenne kivel :( Már életkedvem sincs,már főzni sincs kedvem,meg sütni,pedig azt imádtam. Egyedül leszek most hétvégén is,párom vidékre megy bulizni. Örülök,hogy jól érzi magát,de én is szeretnék kikapcsolódni,de nekem csak a mosatlan marad. Érdektelenné kezdek válni,és csak sírok. Már nincs olyan könyv vagy film sem,amit ne néztem volna meg,vagy ami még lekötne. Mit tegyek,úgy érzem egyre mélyebbre kerülök :(

2012. aug. 10. 09:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha te találnál ki valami közös programot? Végülis nem sok időt tölthettek már kettesben, használjátok ki!
2012. aug. 12. 17:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon megértelek, még terhesség nélkül is befordul az ember, ha így el van szigetelődve, nemhogy ilyenkor. Nálunk is hasonló volt a helyzet. Azt hiszem az apukákon így jön ki a gyerekvárás okozta stressz, hogy hirtelen beindulnak szórakozás, haverok, v.hogy biztos így próbálják feldolgozni, hogy előttük áll ez a hatalmas felelősség, hogy nemsokára pici babájuk lesz. Nem lehet könnyű nekik sem, és mivel mi ilyenkor erősen korlátozva vagyunk sok mindenben, nemigen vihetnek bulizni, pláne, ha még, mint a te esetedben is feküdni kell. De! Az igen is elvárható lenne, hogy megértőbb legyen. Hogy belegondoljon, milyen lehet egész nap bezárva lenni. És nem csak minden hétköznap, hanem akkor még hétvégén is.

Szóval, nálunk volt ebből egy nagy veszekedés egyszer, de csak egyetlen egyszer. Az anyukája is mellém állt, ő is beszélt a párommal, meg én is. És megértette, mert azóta nagyon igyekszik, segít mindenben, elhalmoz szeretettel. Néha el-el megy a barátival pár órára, de nem bánom, mert ha hazajön, olyan aranyos, meg kedves. Szóval, szerintem csak el kéne csípni egy jó pillanatban és megbeszélni vele. Addig is, ha van kedved beszélgetni, nekem írhatsz nyugodtan:)

2012. szept. 8. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy 32hkm vagyok.
2012. szept. 8. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!