Mit tehetek depresszió ellen?
Figyelt kérdés
Más is szokott depis lenni?2010. márc. 12. 17:25
2/12 A kérdező kommentje:
kössz ettől mégxarabbul érzem magam!
2010. márc. 12. 17:30
3/12 anonim válasza:
Hallgass zenét,keress magadnak hobbit,netezz stb.
4/12 anonim válasza:
első vagyok
persze szoktam az lenni én is:D szerintem sok ember szokott, és a másodiknak igaza van, csinálj minél több mindent, hogy lekösd a figyelmed, szerintem még a naplóírás is jó, ott lehet néha igazán szenvedni XD
20/F
5/12 anonim válasza:
rajzolj! esküszöm, totál ellazít..van ilyen könyv is, amiből megtanulhatsz!
6/12 Rainmaker válasza:
Ha van kedved beszélgetni, írd meg e-mailben az msnedet, szívesen segítek:) Az ismerőseim szerint született lelki szemetesláda vagyok:)
7/12 anonim válasza:
szerintem menj el a barátaiddal sétálni, nekem az segiteni szokott... én is depis vagyok néha néha
8/12 anonim válasza:
Először is el kell dönteni, hogy valóban depressziód van-e, vagy szorongasz, vagy más a probléma oka. Pszichiátert, vagy pszichológus szakembert érdemes lenne felkeresned! Minden jellegű mentális, illetve személyiséget érintő problémában ők a kompetensnek számító szakemberek.
9/12 anonim válasza:
Semmi bajod.
Fiatal vagy, háborognak a hormonjaid.. Jön jövőhéten a jó idő, tessék kimenni, sétálni, kutyázni, futni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!