Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetek, hogy vidám...

Mit tehetek, hogy vidám legyek és ne búskomor? Depresszió?

Figyelt kérdés

Mindenki azt írja/mondja erre a kérdésre h kirándulás vagy beszélgetés b.nőkkel stb. nekem vmi másra lenne szükségem.

Attól félek hogy depressziós vagyok.

2009. márc. 4. 22:23
 1/5 anonim válasza:
Keres egy orvost majd az meg mondja mi bajod.Amugy mire lenne szükséged mire vágysz?
2009. márc. 4. 22:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék orvoshoz forduli.Nem lehet ezt valahogy máshogy megoldani?Van barátom lassan 1 éve ő nem tud segíteni?H mire vágyom?Boldogságra=)

Mint minden ember.

2009. márc. 4. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el ezt:

[link]

meg ezt:

[link]

És tanulj meg agykontrollozni, depi ellen kitűnő!

2009. márc. 5. 14:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linkeket, és a tanácsot.Tanulságos ez a két szöveg nagyon....
2009. márc. 5. 19:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon depis voltam kb egy éve...Hónapokig tatott ez az állapot, senki és semmi nem tudott segíteni!Anyukám azt tanácsolta,hogy minden nap,amikor felkelek, nézzek tükörbe és mosolyogjak, így egy idő után magamon fogok nevetni!És azt is mondta,hogy akkor is mosolyogjak, ha belülről nem érzem,mert egy idő után belülről is jönni fog,és igaza lett!!!!Pár hét alatt sikerült kilábalnom a dologból!
2009. márc. 6. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!