Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez? Depresszió? Mit tehetek...

Mi ez? Depresszió? Mit tehetek ellene? 32hkm

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve. Veszélyeztetett terhes vagyok sajnos,már három hónapja abba kellett hagynom a munkát,azóta itthon vagyok. Elég messze lakunk a belvárostól,senki sem látogat,a barátaim eltűntek,ha én keresem őket,se válaszolnak,pedig nem beszéltem nekik a terhességről,csak ha ők kérdezték. Minden egyes napom egyformán telik,egyedül vagyok otthon és nincs kedvem semmihez. Feküdnöm kell így nem is mehetek sehová,de nem is lenne kivel :( Már életkedvem sincs,már főzni sincs kedvem,meg sütni,pedig azt imádtam. Egyedül leszek most hétvégén is,párom vidékre megy bulizni. Örülök,hogy jól érzi magát,de én is szeretnék kikapcsolódni,de nekem csak a mosatlan marad. Érdektelenné kezdek válni,és csak sírok. Már nincs olyan könyv vagy film sem,amit ne néztem volna meg,vagy ami még lekötne. Mit tegyek,úgy érzem egyre mélyebbre kerülök :(

2012. aug. 10. 09:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Tettél fel már hasonló kérdést, ha jól emlékszem. Ezek szerint a pároddal nem nagyon rendeződött a kapcsolatotok. Ennyire nem foglalkozik veled?

Nehéz ügy, de a babád miatt próbálj meg nem idegeskedni. Gondolj rá, hogy már hamarosan a kezedben tarthatod őt. Bár tudom, hogy ilyen esetben ez sovány vigasz, de tényleg muszáj összeszedned magad! Családod?

2012. aug. 10. 09:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem,a párommal nem veszekszünk,azt a múltkorit,mikor kiborultam megbeszéltük,azóta kedves és megértő. De hát ő dolgozik hétköznap,most meg vidékre megy. Eddigi hétvégéken meg mindig a családoknál voltunk,de igazából hozzájuk sincs kedvem :( Ez bánt,hogy nincs életkedvem sem :( Csak ülök itthon és bámulom az órát. Minden napom egyforma. Párom reggel elmegy én meg nézek ki a fejemből és sírok. Aztán hazajön,akkor jobb,de másnap kezdődik minden újra. És ez már három hónapja.
2012. aug. 10. 09:32
 3/13 anonim ***** válasza:
magneb6 esetleg?
2012. aug. 10. 09:59
 4/13 anonim ***** válasza:

Azért már nincs olyan sok hátra! Elhiszem, hogy borzasztóan unalmas, de a gyermekedért muszáj kibírnod. Gondolom a párod is unja már, nem kedves hogy elmegy, de megértem, és téged is, mert ha visszatartod mindent tönkreteszel.

Biztos, hogy meg kell a szülést várnod, nem indítják hamarabb?

Mi elutazunk a hétvégén, na nekem meg ez a baj, olyan jó lenne itthon pihenni, 36 hetesen a hátam közepére sem hiányzik! És még ráadásul majd várakozhatok órákat amíg a többiek hajóznak, király lesz.

Sajnos csak magadban találhatod meg a megoldást, fórumozz, tölts le filmeket, beszélgess a babáddal, aludj sokat és tervezgess a jövőre. Próbáld meg megerősíteni magad, a babával csak akkor fogsz tudni maximumot nyújtani, ha megerősíted magad.

2012. aug. 10. 10:02
 5/13 anonim ***** válasza:

és ez a belváros hol van? :)

mintha én írtam volna

2012. aug. 10. 11:06
 6/13 A kérdező kommentje:
MagneB6-ot így is 6-9 szemet szedek a méhszájam miatt,most kellett csökkenteni,mert hasmenésem volt tőle nagyon durván 3hétig. Eszembe sem jutott,hogy ne menjen el,soha nem mondtam neki semmire,hogy ne menjen,örülök is,hogy jól érzi magát. A 17.kerületben lakunk,most jelenleg ezen a héten óbudán vagyok,de egyébként kint lakunk a Pesti úti Tesconál. Igyekszem erős lenni,mert tudom,hogy ez így nem jó,de egészen egyszerűen nincs életkedvem sem :(
2012. aug. 10. 11:28
 7/13 anonim ***** válasza:
de kár hogy messze vagy :(
2012. aug. 10. 12:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen,sajnos ezért nem látogat engem senki sem :( Ráadásul a párom most írt egy üzenetet,hogy ma este is elmegy inni a haverokkal.Szóval vasárnap estig őt se látom.
2012. aug. 10. 13:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Persze ne korlátozd a párod semmiben, de ha tudja, hogy ilyen szar passzban vagy, akkor miért nem téged visz el valahová a piálás helyett?
2012. aug. 11. 19:40
 10/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele erről,és ő nem érti meg,mi nekem a rossz. Ő azt hajtogatja,hogy ő dolgozik,nekem mi lehet pocsék,mikor itthon vagyok és nem kell bejárnom dolgozni. Sajnos Ő nem érti meg,hogy milyen rossz ez :S azt hiszi,csak hisztizek :( és ilyenkor még nekem van bűntudatom,hogy nyaggatom :(
2012. aug. 11. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!