Mi ez? Depresszió? Mit tehetek ellene? 32hkm
Tettél fel már hasonló kérdést, ha jól emlékszem. Ezek szerint a pároddal nem nagyon rendeződött a kapcsolatotok. Ennyire nem foglalkozik veled?
Nehéz ügy, de a babád miatt próbálj meg nem idegeskedni. Gondolj rá, hogy már hamarosan a kezedben tarthatod őt. Bár tudom, hogy ilyen esetben ez sovány vigasz, de tényleg muszáj összeszedned magad! Családod?
Azért már nincs olyan sok hátra! Elhiszem, hogy borzasztóan unalmas, de a gyermekedért muszáj kibírnod. Gondolom a párod is unja már, nem kedves hogy elmegy, de megértem, és téged is, mert ha visszatartod mindent tönkreteszel.
Biztos, hogy meg kell a szülést várnod, nem indítják hamarabb?
Mi elutazunk a hétvégén, na nekem meg ez a baj, olyan jó lenne itthon pihenni, 36 hetesen a hátam közepére sem hiányzik! És még ráadásul majd várakozhatok órákat amíg a többiek hajóznak, király lesz.
Sajnos csak magadban találhatod meg a megoldást, fórumozz, tölts le filmeket, beszélgess a babáddal, aludj sokat és tervezgess a jövőre. Próbáld meg megerősíteni magad, a babával csak akkor fogsz tudni maximumot nyújtani, ha megerősíted magad.
és ez a belváros hol van? :)
mintha én írtam volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!