Táppénzen lévő kismamák, megsértődnétek emiatt?
Van egy barátnőm, 22 hetes terhes. Amióta táppénzen van, nem hívjuk meg az olyan közös programokra mint pl: bowling, mozi, biliárd. Nem azért, mert már nem fontos nekünk, csak gondolom ezek a tevékenységek sem tennének jót a babának.
Ha csak beülünk valahová egy koktélra vagy pizzázni, akkor természetesen hívjuk.
Jogosan haragszik?
Nem most ment táppénzre, hanem kb. 8 hetesen.
Nem mondja meg, miért van otthon. Kérdeztük tőle de mindig hárított.
Ha "csak úgy" van otthon, az is ok, sőt. Akkor simán tudnánk hívni bárhová hiszen tudnánk, hogy ez nem gond neki.
Persze, mi 8-an mind hülyék vagyunk....
Hívtuk, de nem jött. Ezt azért nem írtam eddig, mert nem éreztem fontosnak hogy az egész élettörténetét megosszam egy kérdés miatt.
Köszönöm a válaszokat
Hagyjátok már! Egyszerűen nincs kedvük egy állapotos nőhöz igazítani a programjukat, mert nekik teher lenne és nem értik, hogy a kismama miért van kiakadva. Ráadásul úgy tűnik, hogy a hormontúltengést sem veszik figyelembe.
Nem értem, hogy koktélozni, pizzázni miért "mehet" a kismama, egy moziba meg miért nem, hiszen az étteremben is van lárma, és a koktélban lévő műcuccok legalább annyira károsak, ha nem jobban, mint egy filmnek a basszusa... De hát ez van, akik nem terhesek, azok nem tudnak belegondolni, hogy milyen is ez, hiába vannak már túl rajta...
Amúgy igen, jogosan haragszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!