Bőrfeszesítő (nagyon zsíros) krémmel lehet kenegetni a hasat? Vagy inkább ne mert amúgy is megfeszül a bőr, ha nő a hasam? 12 hkm
Figyelt kérdés
Már a terhességem előtt is nagyon striás volt a bőröm, mindenhol kijött, ahol csak lehetséges, kivéve a hasamat. Az oldalamon is ott van de ott megállt a terjedés. Félek ha nő a hasam, akkor beteríti az egészet. Legalább ezt az egy megmaradt helyet kiszeretném védeni valahogy. Tudom, hogy nem lehet, de a próbálkozással nem veszítek semmit. Mit javasoltok?2012. aug. 7. 12:31
1/11 anonim válasza:
szerintem ne próbálkozz! ez genetika és akármivel kenheted a hasad, olyan lesz ha genetikailag beléd van kódolva :(
2/11 anonim válasza:
Kend, ha úgy gondolod, hogy a gondolat ereje segít. :)
3/11 anonim válasza:
Stria elleni krémmel szabad,bőrfeszesítővel nem.Amúgy is feszes lesz a bőröd,miért is akarnád feszesíteni?
Így lesznek stráid!Pont hogy rugalmasítani kell!
én Vichit használtam anti stria krémet és egyetlen csíkom se lett sehol.Pedig hajlamos vagyok rá nem is kicsit.
4/11 anonim válasza:
Bőr feszesítő krémre a szülés után lesz szükséged.Baba olajjal kenegesd inkább.
5/11 anonim válasza:
miért akarnád feszesíteni a bőröd?! most épp hogy hidratáló krémet kéne kenned hogy a bőröd könnyen tudjon "nyúlni". Ha feszesíted akkor ne csodálkozz ha tele leszek csíkokkal...
6/11 A kérdező kommentje:
Ok értem köszi. Ezért kérdeztem :)
2012. aug. 7. 13:05
7/11 anonim válasza:
Én sajna mindkétszer hiába kentem bármivel, főleg a második babám eléggé fent volt és a köldökömnél úgy megnyúlt a bőröm, hogy most ha megfeszítem a hasam, sián össze lehet csípni :(( Szerintem igazuk van, akik azt mondják, hogy ha genetikailag hajlamos vagy rá, kenhetsz te bármit, akkor is csíkos lesz, de szertintem a próbával nem vesztesz semmit, hátha neked bejön :))) Boldog babavárást és könnyű szülést!
8/11 anonim válasza:
akkor inkább már használj olívaolajat,ha van otthon,simán masszírozd be,jobban hidratál,mint bármi,na jó,a mandulaolajnál nem jobban de az nincs minden háztartásban.a striákkal,ha már kialakult,különösebben nem tudsz mit kezdeni sajnos,talán-talán megelőzni,bár az sem lehet mindenkinél.jó olajozást!
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) Van is itthon, találtam :)
2012. aug. 7. 13:49
10/11 anonim válasza:
Én a dm-es Mama krémmel kenem a pocakom, olívaolaj van benne, és az ára 1000 ft körül van. Nincs csíkom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!