Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bőrfeszesítő (nagyon zsíros)...

Bőrfeszesítő (nagyon zsíros) krémmel lehet kenegetni a hasat? Vagy inkább ne mert amúgy is megfeszül a bőr, ha nő a hasam? 12 hkm

Figyelt kérdés
Már a terhességem előtt is nagyon striás volt a bőröm, mindenhol kijött, ahol csak lehetséges, kivéve a hasamat. Az oldalamon is ott van de ott megállt a terjedés. Félek ha nő a hasam, akkor beteríti az egészet. Legalább ezt az egy megmaradt helyet kiszeretném védeni valahogy. Tudom, hogy nem lehet, de a próbálkozással nem veszítek semmit. Mit javasoltok?

2012. aug. 7. 12:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
szerintem ne próbálkozz! ez genetika és akármivel kenheted a hasad, olyan lesz ha genetikailag beléd van kódolva :(
2012. aug. 7. 12:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Kend, ha úgy gondolod, hogy a gondolat ereje segít. :)
2012. aug. 7. 12:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Stria elleni krémmel szabad,bőrfeszesítővel nem.Amúgy is feszes lesz a bőröd,miért is akarnád feszesíteni?

Így lesznek stráid!Pont hogy rugalmasítani kell!

én Vichit használtam anti stria krémet és egyetlen csíkom se lett sehol.Pedig hajlamos vagyok rá nem is kicsit.

2012. aug. 7. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
Bőr feszesítő krémre a szülés után lesz szükséged.Baba olajjal kenegesd inkább.
2012. aug. 7. 12:41
 5/11 anonim ***** válasza:
miért akarnád feszesíteni a bőröd?! most épp hogy hidratáló krémet kéne kenned hogy a bőröd könnyen tudjon "nyúlni". Ha feszesíted akkor ne csodálkozz ha tele leszek csíkokkal...
2012. aug. 7. 12:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Ok értem köszi. Ezért kérdeztem :)
2012. aug. 7. 13:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sajna mindkétszer hiába kentem bármivel, főleg a második babám eléggé fent volt és a köldökömnél úgy megnyúlt a bőröm, hogy most ha megfeszítem a hasam, sián össze lehet csípni :(( Szerintem igazuk van, akik azt mondják, hogy ha genetikailag hajlamos vagy rá, kenhetsz te bármit, akkor is csíkos lesz, de szertintem a próbával nem vesztesz semmit, hátha neked bejön :))) Boldog babavárást és könnyű szülést!
2012. aug. 7. 13:19
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor inkább már használj olívaolajat,ha van otthon,simán masszírozd be,jobban hidratál,mint bármi,na jó,a mandulaolajnál nem jobban de az nincs minden háztartásban.a striákkal,ha már kialakult,különösebben nem tudsz mit kezdeni sajnos,talán-talán megelőzni,bár az sem lehet mindenkinél.jó olajozást!
2012. aug. 7. 13:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi :) Van is itthon, találtam :)
2012. aug. 7. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Én a dm-es Mama krémmel kenem a pocakom, olívaolaj van benne, és az ára 1000 ft körül van. Nincs csíkom.
2012. aug. 7. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!