Terhességi csíkok ellen bevált valami? Már az első trimesztertől kentétek? Én most Garnier body firming care bőrfeszesítő testápolót használok. Az jó?
Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 19:34
1/15 Babi0906 válasza:
Szia! Csak jó tanács én úgy tudom semmilyen bőrfeszesítő (nem engedi a bőrt nyúlni, gátolja a bőr rugalmasságát) nem javasolt a terhesség alatt, csak kimondottan terhességi csíkok elleni, zsíros gyógyszertárban kapható krém. Nekem védőnő mondta. Én milupa krémet használok eddig nincs csíkom , pedig hajlamos vagyok rá, mivel a terhesség előtt is lett a combomon. Az, hogy lesz-e több az szerintem alkati kérdés, de meg kell próbálni elkerülni.
2/15 anonim válasza:
Sima babolaj! Szerintem az a legjobb. Én az 1. trimeszterben még nem kentem.
3/15 anonim válasza:
Igazából alkati dolog. Van aki szerencsés és akkor teljesen mindegy, hogy keni-e magát valamivel illetve ha keni akkor mivel keni. Aki nem annyira szerencsés az inkább csak késleltetni tudja a csíkok kialakulását. Vannak speciális készítmények amik ára elég tág határok között változik, de bármilyen kollagén tartalmú krém megfelel a célnak.
4/15 anonim válasza:
A bőr rugalmasság növelése a lényeg, szerintem a babaolaj meg a milupa is jó. Én használtam,de lettek csíkok. Annyi hogy nem viszket a pocak,ha kened. Alkati dolog,hogy striák lesznek e. Jó babavárást!
5/15 anonim válasza:
Én is olajat használtam. S igaz, hogy nem akadályozza meg a csíkokat, viszont jót tesz a bőrnek, és enyhíti a feszülő érzést. Plusz ennyi kényeztetés jár a pocakodnak. :)
Másféle krémet én nem használtam volna.
6/15 anonim válasza:
Én nem használtam semmit,a végére lett 1-2 csík.De az is szépen elmúlott.Ez alkati dolog.
7/15 anonim válasza:
Én sötétkék Nivea-t használok, rá pedig DM-es mamaolajat kenet. 29 hétben vagyok, eddig szuper!
8/15 anonim válasza:
Szia!
Én az elejétől a baby love és az Alverde Mamaglück-öt (DM) használom felváltva! (én mindenhol bekenem magam, nem csak a pocimat!) Nekem eddig bevált! Illetve nagyon sok vizet iszok, mondjuk azt előtte is! Meg gondolom a krémen kívül sok más befolyásoló tényező is van! Jó babavárást és terhességi csíkoktól mentes 9hónapot :)
34hkm
9/15 anonim válasza:
babe terhessegi csik elleni kremet hasznaltam mindket terhessegemnel, mar az elejetol kezdve, egy csikom se lett, anyukam hasa tiszta csik lett anno, uh genetikailag hajlamos vagyok ra 50 szazalekban
10/15 anonim válasza:
Szia! Én az első babámnál Vichy terhességi csíkok elleni krémet használtam az első hónaptól kezdve végig, és nem lett egy csíkom sem, pedig nagyon féltem tőle! Most a másodiknál is ugyanezt a krémet használom és még mindig nincs csík :):):):) Nekem ez nagyon bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!