Terhességi csíkok ellen bevált valami? Már az első trimesztertől kentétek? Én most Garnier body firming care bőrfeszesítő testápolót használok. Az jó?
Elajándékoztam a bőrfeszesítőt, ilyet vettem helyette:
Szerintetek ez jó? Még nagyon az elején járok, ezért gondoltam erre.
Szia én ezt használom, amit te írtál az csak testápoló, de legalább nem bőrfeszesítő :) Nekem jó.
Ahogy már valaki más is írta... a bőrfeszesítőt majd a szülés után használd, ha kell, akkor jó lehet.
Az 1. trimeszterben sok kismamának még nem is látszik a pocakja, így nincs miért kenni (már úgy értem, aki amúgy nem használt eddig testápolót, mert nem száraz a bőre).
Az, hogy csíkos, repedezett, striás lesz-e a bőröd, leginkább alkati kérdés, tehát csak a krémekkel nem fogod tudni megelőzni. Én a 3. trimeszterben már használtam krémet, mert nagyon feszült a bőröm, a végén nagyon viszketett is, és hirtelen, gyorsan nőtt a hasam. Szerintem bármilyen jó zsíros testápoló jó, ami nincs tele mindenféle mesterséges illat-és adalékanyaggal, szóval minél természetesebb összetételű legyen. Barátnőm az olivaolajra esküszik, nekem az nem jótt be, mert valahogy nemivódott bele a bőrömbe, csak fénylett és összekente volna a ruhámat.
Szia, én neutrogénát használtam, de szerintem ez alkati kérdés. Ha hajlamod van rá kenheted bármivel akkor is megreped a bőröd.
Nekem hatalmas hasam volt 4kg-os babával, de egy darab csíkom nem lett.
Ismerek olyat akinek fele ekkora hasa volt és szegénynek végig repedt :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!