Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ismertek olyan krémet amit a...

Ismertek olyan krémet amit a gyogyszertárba készítenek jó zsíros és jó terhességi csíkok ellen? Mi a neve?

Figyelt kérdés
Nem baj ha vényköteles mert az orvosom kiirja csak isnertek ilyet??
2012. márc. 6. 14:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerek ilyet, de lehet kapni gyógyszertárban tiszta kakaóvajat, ami erre a célra megfelel. Nem vényköteles. (De valójában egyik sem igazán hasznos, a sokszor emlegetett genetikán múlik. Én 30 hetes vagyok, Vichyvel kentem, végig, ennek ellenére már van csíkom.)
2012. márc. 6. 14:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi Én is 30 hetes vagyok nekem még nincs ezért keresek megelözésre valamit!!!! :-)
2012. márc. 6. 14:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor a helyedben én a kakaóvajat próbálnám ki. :) Nekem is még csak pici repedés van (bár az orvos/védőnő szerint óriási a hasam, és nem nagyon volt kapacitás nyúlásra a bőrömnek, elég kis vékony vagyok ehhez a pocihoz :))), de ezt fogom most használni. :)
2012. márc. 6. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen velem ugyan ez a helyzet!!! Oké árat nem tudsz véletlenül??? Fürdéshez tudok jó krémet ha érdekel!!! Gyogyszertári vény köteles de nagyon jó a neve hydrophyl nonion!!! :-)
2012. márc. 6. 14:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ó erről nem hallottam, köszi az infót. :) Az árát nem tudom egyelőre sajnos.
2012. márc. 6. 14:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt fürdéshez kell használni!!!!!
2012. márc. 6. 15:00
 7/7 anonim válasza:
A kakaóvaj tényleg jó...olyan 1000 Ft körül van a patikában, de nem mindben tartanak és adnak.Mint írtam már neked üziben is , shea vajjal és kókuszolajjal keverve a legjobb kombi.Ha mindet megveszed kicsit húzós, de sokáig elég, és tuti nincs benne semmilyen cucc ami árt a babádnak.A lényeg, hogy mindből a finomítatlan változatot vedd meg, és ha ügyes vagy és sikerül egy helyről megrendelned, akkor spórolsz egy csomót a postaköltséggel is.nézd meg pl az ökokuckónál.
2012. márc. 8. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!