2 hetes terhesem nektek milyen panaszaitok voltak?
Nekem már az első héten (peteérés után) iszonyatosan fájni kezdtek a melleim, máskor sose fájt, mikor nőtt akkor se, pedig nem kicsik. Én innét tudtam, hogy valószínű sikerült teherbe esnem. Egyébként nekem a mellfájáson kívül semmilyen tünetem nem volt soha, az is az első 12 hét után egyik napról a másikra megszűnt.
Szerintem mindenkinél más...
21 hetes kismama
Az orvosi értelemben vett két hetes terhesen maximum annyi panaszom lehetett volna, hogy nem volt orgazmusom. :-D
De komolyra fordítva a szót: a lehetséges megtermékenyülés után két héttel, ami már négy hetes terhesség (a többiek is írták már, tudom) nekem csak annyi panaszom volt, hogy ingadozó lett a hangulatom. Az első terhességem óta nem sírtam, de akkortájt egyik másodpercről a másikra naponta többször is eltörött a mécses. Vagy nagyon jó kedvem volt, vagy valamin megbántódtam és bőgtem. A párom ekkor már mondta, hogy ne is vegyünk tesztet, ő tudja, hogy terhes vagyok.
Ezután két héttel, tehát hat hetesen kezdődött a gyakori pisilés és a délutáni fáradtság, a hangulatingadozás elmúlt, majd kijött a terhességen kívül soha se megjelenő ekcémám is.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!