Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2 hetes terhesem nektek...

2 hetes terhesem nektek milyen panaszaitok voltak?

Figyelt kérdés
2009. júl. 19. 14:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! 2 hetesen semmilyen mert azt sem tudja még az ember hogy terhes:)! Nem 2 hónaposan???? Te biztire tudod akkor már hogy terhes vagy?
2009. júl. 19. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy 2 hetesen? nem 20-at akartal irni? Mondjuk, en szemely szerint 2 hetesen meg nem tudtam, hogy terhes vagyok, 5 hetesen derült ki a kimaradt mensim utan. Kb a 6.7. het környeken jött a hanyinger es tarsai durvan a 14. hetig.
2009. júl. 19. 14:08
 3/7 A kérdező kommentje:
2 hete voltam a párommal és elképzelhető hogy terhes lettem hiszen a védekezési módszer nem volt megfelelő...persze örülnénk ha baba lenne.4.napja késik,viszont elég rendszertelen a mensim... az én panaszaim jelenleg hányinger émelygés és kívánok egyes dolgokat... szerintetek terhes vagyok?
2009. júl. 19. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te már nem 2 hetes, hanem legalább 4 hetes terhes vagy. A terhességet az utsó mensi első napjától számítják, nem pedig a peteéréstől vagy fogantatástól. Mi itt csak tippelni tudunk, egy teszt (reggeli psiből) talán biztosabbat mond!
2009. júl. 19. 14:21
 5/7 A kérdező kommentje:
akkor tippeljetek :) és majd veszek tesztet is... :)
2009. júl. 19. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem már az első héten (peteérés után) iszonyatosan fájni kezdtek a melleim, máskor sose fájt, mikor nőtt akkor se, pedig nem kicsik. Én innét tudtam, hogy valószínű sikerült teherbe esnem. Egyébként nekem a mellfájáson kívül semmilyen tünetem nem volt soha, az is az első 12 hét után egyik napról a másikra megszűnt.

Szerintem mindenkinél más...

21 hetes kismama

2009. júl. 19. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Az orvosi értelemben vett két hetes terhesen maximum annyi panaszom lehetett volna, hogy nem volt orgazmusom. :-D

De komolyra fordítva a szót: a lehetséges megtermékenyülés után két héttel, ami már négy hetes terhesség (a többiek is írták már, tudom) nekem csak annyi panaszom volt, hogy ingadozó lett a hangulatom. Az első terhességem óta nem sírtam, de akkortájt egyik másodpercről a másikra naponta többször is eltörött a mécses. Vagy nagyon jó kedvem volt, vagy valamin megbántódtam és bőgtem. A párom ekkor már mondta, hogy ne is vegyünk tesztet, ő tudja, hogy terhes vagyok.

Ezután két héttel, tehát hat hetesen kezdődött a gyakori pisilés és a délutáni fáradtság, a hangulatingadozás elmúlt, majd kijött a terhességen kívül soha se megjelenő ekcémám is.

Sok sikert nektek!

2009. júl. 19. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!