Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36 hetesen milyen panaszaitok...

36 hetesen milyen panaszaitok vannak? Nekem fáj lenn a derekam és majd kiszakad az alhasam. Normális ez?

Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Én szerencsére nem görcsölgetek, holnap már nem szedhetem a magnéziumot, majd meglátjuk utána. Én viszont annyira vizesedek, hogy néha alig tudok lábra állni, ma nézte a védőnő, a vérnyomásom, vizeletem rendben, de a vizesedés nem tetszett neki. Nagyon rosszul alszom, mindig elnyomom az oldalamat... De kitartás! Már nem sok van hátra, nem sokára kezünkben tarthatjuk azt, aki most még ki akarja rúgni az oldalunkat(-:
2009. dec. 22. 19:12
 2/5 anonim ***** válasza:
A derekam nekem is fáj, viszont a hasam nem alul, hanem felül tud iszonyatosan fájni, elég nagy a baba, és valamijét mindig kinyomja közvetlenül a mellem alatt, és olyankor nem kapok levegőt. A fekvés már sehogy sem jó, de most már nem sok van hátra.
2009. dec. 22. 19:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszolóhoz hasonlóan nagyon vizesedek (vérnyomás, vizelet, vérkép, minden tökéletes...) De a lábaim és kezeim...ezt elég nehezen viselem és eddig egyik praktika, tanács sem segített :( Lassú vagyok, nehezen mozgok, főleg fekve. Megérzem a frontokat, olyankor sokat sírok (néha én sem tudom miért) és nagyon érzékeny vagyok. Nem tudom bekötni a cipőm, fürdés után megtörölni a lábam.....és szívesen panaszkodok a dolgaimról, mintha az segítene :) És utána jól elszégyenlem magam, mert hát tudtam, mivel jár a várandóság..... De Ti megértetek, ugye?

De az is hozzátartozik, hogy ezek mellett minden percét élvezem és imádom a Kismanóm, aki bent a pocakomban mocorog :) És már kiváncsian várjuk!!!!!

Bocsánat, ha hosszúra sikeredtem....

Egy labilis, érzékeny 36 hetes kismami

2009. dec. 22. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok! én egy kicsit idösebb terhes vagyok, 37+5. hasonló panaszokkal küzdök én is, derék fájás, macis és nehézkes mozgás, lahajolni és bekötni a cipöm már én sem birom, a bebújós csizmával is gondom van, gyorsan elfáradok, néha alig kapok levegöt...stb. tudtam én is, hogy mivel jár a terhesség, de igy a saját börömön érezve már kicsit másabbnak tünik, mint amikor meséltek csak róla. de nem panaszkodok, örülök, hogy már csak két hét és végre a karjaimban tarthatom a kis manócskánkat. kellemes baba várást és békés, boldog ünnepeket mindenkinek!!!
2009. dec. 23. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

35+3 hetes km vagyok. Az alhasam az nekem is fájdogál két napja, nem vizesedek, csak az ujjaim (kéz+láb) kicsit dagadtabbak (karikagyűrű már nehezen jön fel). A hátam nem fáj, viszont a pici kinyomja a popsiját a gyomrom helyén, a lábait pedig jobb oldalt (egyszerre). Lassú vagyok, kicsit fáradékony és rosszul alszom.

2009. dec. 23. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!