36 hetesen milyen panaszaitok vannak? Nekem fáj lenn a derekam és majd kiszakad az alhasam. Normális ez?
Szia!
Az első válaszolóhoz hasonlóan nagyon vizesedek (vérnyomás, vizelet, vérkép, minden tökéletes...) De a lábaim és kezeim...ezt elég nehezen viselem és eddig egyik praktika, tanács sem segített :( Lassú vagyok, nehezen mozgok, főleg fekve. Megérzem a frontokat, olyankor sokat sírok (néha én sem tudom miért) és nagyon érzékeny vagyok. Nem tudom bekötni a cipőm, fürdés után megtörölni a lábam.....és szívesen panaszkodok a dolgaimról, mintha az segítene :) És utána jól elszégyenlem magam, mert hát tudtam, mivel jár a várandóság..... De Ti megértetek, ugye?
De az is hozzátartozik, hogy ezek mellett minden percét élvezem és imádom a Kismanóm, aki bent a pocakomban mocorog :) És már kiváncsian várjuk!!!!!
Bocsánat, ha hosszúra sikeredtem....
Egy labilis, érzékeny 36 hetes kismami
Sziasztok!
35+3 hetes km vagyok. Az alhasam az nekem is fájdogál két napja, nem vizesedek, csak az ujjaim (kéz+láb) kicsit dagadtabbak (karikagyűrű már nehezen jön fel). A hátam nem fáj, viszont a pici kinyomja a popsiját a gyomrom helyén, a lábait pedig jobb oldalt (egyszerre). Lassú vagyok, kicsit fáradékony és rosszul alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!