Mit tehetek pollenallergia ellen 6 hetes terhesem?
szia
ez nem porallergia, hanem terheségi orrdugulás. a hormonok hatására bedurran az orrnyálkahártyád. ahogy írják van rá spéci orrspray. menj orvoshoz - fülorrgégészet. nekem mindhárom terhességemnél volt. az elsőnél azt hittem nátha, a második, harmadiknál már volt/van spray-m, sajnos nekem eléggé elfajult, így hetente megyek még plusszba, mert már szinte semmi nem használt.
a lényeg NE HAGYD magad. túl sok mindent ki tud váltani, pl.: nekem az elsővel pánikrohamom volt kétszer, onnét jöttem rá, hoyg ez nem nátha, annyira befulladtam.
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok, semmit nem kaptam a terhesség miatt.Kaptam is egy szép arcüreg gyulladást, 39 c fokos lázzal, semicillint kaptam rá.
Elmentem a gyógyszertárba és kértem a homeopátiás szerekből valamit allergiára (amúgy benne van a homeos füzetben várandósoknak) , és ott kaptam a histaminumot azóta nem jön ki az allergiám és nem árt a babának!!!!
Szia!
Nekem szénanáthám van és tavaly Calciumos pezsgőtablettát ittam. Egész jól bírtam gyógyszerek nélkül. Pontosan mire vagy allergiás?
Szia!
Kipróbltad a Calciumos pezsitablettát? Hatott? Uccsó vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!