5 hetes terhesen milyen panaszaitok voltak, vannak?
Figyelt kérdés
2010. jan. 24. 21:14
2/12 anonim 

válasza:

Nekem akkor kezdődött fokozatosan erősödni az undor szagoktól,majd hányingerem lett mindentől... Én elég fáradékony is voltam már akkor.
3/12 anonim 

válasza:

Én nem tudtam éjjel aludni, csak forgolódtam, és akkor kezdődött az egész napos émelygés, hányinger, étvágytalanság. Akkoriban még hánytam is. Most már tudom, hogy húst nem tudok enni, és attól volt.
4/12 anonim 

válasza:

Nekem annyi volt,h nem jött meg, más semmi, szerencsére:)
5/12 A kérdező kommentje:
Nem jott meg, orvosnal jartam, 5 hetes vagyok. Rossz a kozerzetem es faradt vagyok, valamint teltsegerzetem van. Hanyigerem meg nincs es a szagokra sem vagyok erzekeny. Eppen tanulnom kell, mire szamitsak?
2010. jan. 24. 21:28
6/12 anonim 

válasza:

mellfájdalom, éjszakai álmatlanság, nappali álomkór
7/12 anonim 

válasza:

Fáradt voltam, sokat jártam pisilni, ugyanúgy mint a lányommal. 7 hetes vagyok, fáradt, és fel vagyok puffadva, nem tudom már a nadrágaim nagy részét begombolni. Mondjuk második baba, és az elsővel is már korán ki kellett gombolkoznom. Eddig hasonlít a két terhesség, csak párszor volt hányingerem, eddig nem hánytam egyiknél sem.
8/12 anonim 

válasza:

5 hetesen semmi csak nem jott meg. Sok feherjet ettem, amit meg tudtam enni, Tojas, tej, hal, jogurt. 2 het mulva 7 hetesen kezdodott a banzaj. Kemenz reggeli hanyasok. Egesz nap emelyges. Es nem tudom, meddig fog tartani.
7 hetes ksm
9/12 anonim 

válasza:

én is ebben a "korban" vagyok! :-)
mellfájdalom, alvás nehezen megy, és éhes vagyok gyakran. ezáltal már híztam is 3 kilót :(
de egyéb más rossz nincs-szerencsére
10/12 anonim 

válasza:

Nekem 5 hetesen a mellfeszülés volt az egyik panaszom, meg teljesen kipattogott az arcom ( még kamaszkoromban se néztem úgy ki), sokszor elfogott a fáradság. 6. héten kezdődött a hányinger, kajaundor. 32 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!