Én most kezdem a 39. hetet, és nagyon fáj a fejem, milyen
panaszaitok vannak az utolsó hetekben?
Figyelt kérdés
És még attól is várnék választ, aki császármetszéssel szült, mert nekem az lesz. Köszi
2009. okt. 25. 16:20
1/7 anonim válasza:
az én egyetlen panaszom az volt hogy nem tudtam zoknit húzni!!Szerencsés voltam az első babámnál.Most várom a másodikat, 8 hetes vagyok csak, de már a szemem is kihánytam.Hogy ez meddig tart??A lányommal semmi bajom nem volt!
2009. okt. 25. 16:32
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, a zoknihúzás mellett nekem már a cipő felvétele és az öltözködés is nehézkes, ezért a férjem segít ha épp itthon van. A hányás nekem az 1. 3 hónapban végig megvolt, majdhogynem a nap 24 órájában, de aztán elmúlt teljesen. Lehet nálad is így lesz.
2009. okt. 25. 16:44
3/7 anonim válasza:
Szia:)Énis most töltöm majd a 39 hetet de már naon nehéz minden nekem is:(Aludni sem tudok ,sokat fent vok éjjel.Kb 1hete naon fáj a bordám mert vmit nyom a kislányom és ez ellen nem tok mit tenni:(Iszonyuan fájt mais,éjszaka pl felkeltem mert sok volt a savam és hánytam:(Vhogy már csak kibirjuk nem?:)Boldog babavárást:)Amugy hol fogsz szülni ha megkérdezhetem?:)Én Vácon.
2009. okt. 25. 19:15
4/7 anonim válasza:
Én már 17 hónapja szültem de emlékszem hogy ekkoriban rémesen idegbeteg voltam, egész nap üvöltöztem volna. Minden bajom volt, olyan voltam mint egy tank. Hihetetlenül vártam a végét, a mai napig nem hiányzik a terhesség. Hajrá neked:)
2009. okt. 25. 20:15
5/7 A kérdező kommentje:
Én is eléggé idegbeteg vagyok, és türelmetlen, de a párom kitartó, és megértő szerencsére.
Nekem a fejfájásom az ami elviselhetetlen, most pénteken viszont végre már a kezemben tarthatom a kisfiamat. :)
Én a Jahn Ferenc kórházban fogok szülni. Neked is Boldog Babavárást, és kitartás, már nem sok idő és végre anyukák leszünk. :)
Mivel töltitek a napjaitokat, hogy jobban teljen?
2009. okt. 26. 07:49
6/7 anonim válasza:
Szia!Én nekem is nehéz az öltözködés.És ha megyek akkor fáj a hasam alul mert valamit nagyo nyom!Jó neked h már pénteken biztos hogy a kezedbe tarthatod a picit!Én csütörtökre vagyok kiírva de nem tudom lehet tovább bent marad!Bármit csinálok nem nagyon telik az idő!Nem tudom magam lekötni!És hajrá pénteken.
2009. okt. 26. 10:28
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást péntekre. :)
Ha csütörtökre vagy kiírva, akkor hamarosan már te is túl leszel rajta. Fiad vagy lányod lesz? Azt mondják a fiúk tovább szeretnek bent maradni, bár ez is biztos csak mendemonda. :)
Én sem tudom már magam lekötni, mert minden gondolatom a fiam körül forog, és éjszaka is csak rajta jár az eszem.
Kitartás minden kismamának, nemsokára nagy lesz a boldogság. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!