30 hetes kismamik hogy bírjátok, mik a panaszaitok?
Én egész jól lezsámítva hogy ha egy órát állok vagy sétálok utána majd leszakad a derekam és görcsöl a hasam!A babám eléggé lenn van,de az első babámnál is így volt,de nem emlékszem hogy ennyire keveset bírtam volna vele!Normális ez,ti is ilyen hamar fáradtok?Aludni még tudok,bár néha iszonyatosakat rúg,valami ideget vagy bordát nem tudom de az picit fáj néha!
Kellemes babavárást mindenkinek
Sétálni,állni én sem bírok sokat de ezeket leszámítva most érzem magam a legjobban a terhességem alatt.Első baba,12.hét óta feküdnöm kellett és most változott annyit a plac. tapadása,hogy nem okoz gondot.A kisfiam eddig aktív volt,most viszont két napja csak ritkán jelentkezik be.Aludni tűrhetően tudok,bár minden fordulásnál felébredek mert nehéz a pocakom.
kereken 30hkm :)
Én ma léptem a 30. hétbe, és egyelőre minden okés. Azt leszámítva, hogy nekem is megerőltető a séta és az állás, a hasam alsó része szokott ilyenkor húzódni, derékfájásom egyelőre még nincs. Már gondoltam is rá, hogy lassan meg kellene kezdeni a gyerekszoba berendezést, a kisruhák kimosását és elpakolását és a kórházi pakk beszerzését, mert ki tudja, meddig tart ez a jó közérzet.
Az elalvással vannak csak kisebb problémáim, mert a kisbabám olyankor van csak igazán elemében, így sokszor egyik oldalon sem tudok kényelmesen megmaradni, és forgolódok egy jó ideig.
Nagyon szép heteket kívánok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!