Mi a helyzet az állattartással?
Szia!
A cica sincs feltétlenül kizárva, sok tényezős a dolog. Ha a kutyusod oltva van, rendszeresen féregtelenítve és a szőre tisztántartva, akkor az ég világon semmi problémát nem jelent. Ettől függetlenül kutyasimi után azért nem árt ha kezet mosol... MINDIG... :) Nekünk uszkárunk van, egy csivavánk és egy németjuhászunk... :)
Ami esetleg gondot jelenthet, az ha a baba megszületik, akkor lehet, hogy a kutyusod féltékeny lesz, de ezt kiküszöbölheted azzal, ha szakítasz rá is időt két szoptatás között. :)
Szép babavárást!
24 h km
Szia! Egyetértek az előzővel! Nekem is van kutyám, csivava-pincsi keverék :)! Na ők aztán tudnak féltékenyek lenni, de nagyon édesek :)! Macskám is van, őt is simizem meg a kutyámat is, de őt puszilgatni is szoktam. Attól még, hogy terhes vagy, nem szabad elhanyagolni az állatokat, csak gyakrabban kell kezet mosni. Szülés után is majd ugyanúgy foglalkozni kell velük. Például én, mielőtt hazajövünk a babával, Anyu meg a párom hazahoznak a baba illatával egy textilpelust, hogy mire megérkezünk, ismerje már az illatát a kutyus, ne legyen neki idegen.
40+3hkm
4.
Nekem is az volt az első, mikor hazajöttünk a kórházból, hogy a kutyusom megszeretgettem. Annyira örült, hogy kb. negyed óráig észre sem vette a babát. Aztán összevissza szimatolta. :) Utána már ő volt az első aki szaladt, ha felébredt a gyerek, ha én nem hallottam, ugatva jött, hogy menjek már. Ha valaki ölében a kisfiam elkezdett nyöszörögni, akkor is kerülgette az illetőt, majd felugrott rá, ha akkor sem engedte el, rá is vakkantott. Szóval védte a kicsit. :) A kutyám egyébként egy középtermetű, keverék kutyus, akit találtam.
Jajj, köszönöm szépen a válaszokat, nagyon megnyugtattatok. :) Amikor még nem volt a baba a pocakomban, akkor is minden simogatás, játszás után mentem kezet mosni, mert ha véletlenül a szemembe nyúlok, akkor kicsit elkezd viszketni.
Amúgy az én kutyám is nagyon féltékeny típus, még a családtagokra is, és ráadásul nagyon "anyás" is. :)
Viszont ez a baba illatú pelenka nagyon jó ötlet tényleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!