Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a helyzet, ha nem magándoki...

Mi a helyzet, ha nem magándokihoz jársz?

Figyelt kérdés
Előző terhességem alatt megvolt rá az anyagi lehetőségem, most nincs. 10 hetes ikerbabás pocakos vagyok Veszprémből. Tudna valaki segíteni? Hogy megy ez? Kórházba megyek és mindig más doki lesz? Ki fog engem "gondozni"? Majd mondják, hogy legközelebb mikor menjek? Lehet zavaros ez az egész, de erről nincs tapasztalatom...
2012. júl. 21. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Nekem sem volt dokim, és mindig az éppen ügyeletes doki vizsgált, és mondta meg, hogy mikor kell legközelebb vizsgálatra mennem. Engem mindig becsületesen elláttak és kezeltek, nincs okom panaszra. 2. babámmal sem lesz dokim, mert az előző tapasztalataimból kiindulva csak pénzkidobásnak tartom, abban az esetben ha problémamentes a terhesség.
2012. júl. 21. 15:36
 2/4 A kérdező kommentje:
KÖszi, Ez így egyértelműnek tűnik :) Esetleg, tudja valaki, hogy Veszprémben a Kórházba vagy a Komakút téri nőgyógyászati szakrendelésre kell jelentkeznem?
2012. júl. 21. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan nem vagyok veszprémi, így érdemben nem tudok segíteni, de esetleg kérdezz rá arra, hogy a szakrendelőben mikor rendel egy adott orvos.

Anno én úgy csináltam, hogy elmentem rendelésre egy olyan dokihoz, akit sokan dicsértek, az SZTK-ban mindig megmondták mikor rendel, még időpontot is kérhettem hozzá.

Ő nem volt szimpi, elmentem egy másikhoz, ő bejött, onnantól mindig hozzá kértem magam:)

Lehet, hogy nálatok is van ilyen lehetőség, érdemes lenne rákérdezned.

2012. júl. 21. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:

szia

igaz helyileg nem ott vagyok mint te, de nem magándokihoz járok és még választott dokim sincs. engem mindig ugyanaz a doki lát el, mindig hozzá jelentkezek be, mostmár automatikusan ad időpontokat is, így nem kell azokkal szenvednem, pedig szülni nem feltétlen nála fogok, mert nem akarok választott dokit.

17+3 hkm

2012. júl. 21. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!