Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mi is a helyzet...

Most akkor mi is a helyzet pontosan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A menzeszemnek június 26.-án kellett volna megjönnie, de nem jött, pecsételő vérzés van csak, de az is nagyon enyhe. Egyébként állandóan pontos, most is mindenképp meg kellett volna jönnie, mivel mozgok eleget, és szinte napi szinten a melegben végzek fizikai munkát. Hasam se görcsöl, pedig előtte egy héttel mindig szokott. Fáradékonyabb vagyok mostanság, nem szokásom délután aludni, de egyszerűen nem tudok ébren maradni. Reggeli rosszulléteim nincsenek, csak délután szokott hányingerem lenni. Teljesen tanácstalan vagyok, nyilván lehet a melegtől is, de párommal már fél éve szeretnénk egy gyereket, és ez egy halvány reménysugár számunkra:-). Van esélye, hogy ezek alapján terhes lehetek? Két hetet várok még a teszttel, ha addig sem jön meg, mindenképp veszek egyet. 24/N
2012. júl. 1. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet simán hogy terhes vagy, én már most vennék egy tesztet....
2012. júl. 1. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Elviekben minden jel arra mutat, hogy várandós vagy! Nagyon türelmes ember lehetsz, mert én már holnap reggel tesztelnék a helyedben, és akkor legalább kiderülne, hogy van miért örülni, vagy sem! Mindenképp írd majd meg, hogy mi lett az eredmény akár holnap, akár 2 hét múlva csinálsz tesztet!

Üdv: 8 hkm

2012. júl. 1. 21:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem vagyok türelmes, csak már sokszor gondoltam egyből arra az elmúlt fél év során, és sajnos a teszt sose igazolta alá a gyanúmat. Még várok a teszttel, nem lesz késő akkor se:-)
2012. júl. 2. 03:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, már elküldtem a hozzászólást ugye, csak az lemaradt, hogy azért a fizikai munkád miatt jobb volna tudni hogy ott e a pici, mert ha igen és csinálod, és amiatt megy el esetleg.....szóval vigyázz magadra, és remélem magatokra!!
2012. júl. 2. 06:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszi:-). Ha van pici, akkor nyilván felmondok, vagy megkérem, hogy rakjanak át könnyebb munkakörbe.
2012. júl. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!