7 hetesen és 13 hetesen mért a védőnő.6 hét alatt 2 kg
hízás? :- ( Javulhat még a helyzet?
Figyelt kérdés
Sokat volt hányingerem, így nem is gondoltam, hogy híztam. Hidegzuhanyként ért. :-(
Ülőmunkát végzek amúgy; délután sokat vagyok rosszul; munka után csak fekszem kb. 7 óráig. Aztán vacsora és 10 körül alvás.
Lassan múlóban a hányinger... Amúgy előtte sokat mozogtam. Abban reménykedem, hogy lesz már erőm kicsit tevékenykedni otthon is. Séta ilyesmi... Az segíthet?
Én 17,5hetes vagyok és fél kilót hiztam összesen eddig,de a hasam akkora,mint egy házé.De a védőnő úgyis szól,ha gond van a súlygyarapodásoddal,addig meg ne aggódj.Lassan elmúlik szerintem a rosszul léted.
2012. ápr. 26. 12:38
2/8 anonim válasza:
Én 7 hetesen -3kg voltam (57-ről 54-re fogytam). 13 hetesen is még 54 kg.1 kg se sikerült híznom, pedig a hasam igencsak látszódik. Engem meg ez idegesített de a védőnő szerint ez jó így,elég csak a 20.hét után hízni.De mondta,hogy azok szoktak hízni akiknek ég a gyomruk és ez miatt sokszor rágcsálnak valamit. Mind e kettő ilyenkor normális. Lehet utána nem hízol 2-3 hónapig szinte semmit.
2012. ápr. 26. 13:51
3/8 anonim válasza:
Elso gyerekkel 12. hetig hiztam 3 kg-ot, majd a kovetkezo hetben meg 3mat :) Utana lassult a hizas.
Most 9 hetes vagyok a masodikkal, 2-3 kilot hiztam. Nem aggodok, mert egeszsegesen eszek, szules utan meg ugyanolyan gyorsan vissza fogom nyerni az alakomat, mint az elso gyerekkel.
Amugy csak barna kenyeret eszem es rengeteg gyumolcsot.
2012. ápr. 26. 15:01
4/8 anonim válasza:
mindenki mas, attol is fugg mennyi volt a kiindulo sulyod. en pl 48 kilos voltam es mondta a vedono hogy lehet hogy eleinte tobbet fogok hizni. jovoheten leszek 13 hetes eddig kb egy kilot hiztam,de ugy erzem mintha 5-ot felszedtem volna. egyebkent en is a rosszulletek miatt szinte csak eszek es pihenek delutanonkent.pedig en is eldontottem hogy tornzok es setalok sokat de neha olyan rosszul vagyok hogy ha mozdulok mar akkor hanyingerem van :S
2012. ápr. 26. 17:15
5/8 anonim válasza:
Szerintem mérd magad az otthoni mérlegen, az a biztos. Egy ismerősöm otthon mérte magát, 1 kg hízott, védőnő: 3 kg hízás. Mindenki más, szerintem egyenlőre ne aggódj. Egyél egészségesen.
2012. máj. 2. 11:35
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Igazad volt!!!!!
Megmértem magam két különböző mérlegen is, két ismerősnél is és: nem híztam! Ugyanannyi vagyok, mint az első mérésnél... Akkor még mindkét helyen - mármint a védőnőnél is - stimmelt a súlyom! Ja és pedig ma már 14+3 vagyok.
Köszi mindenkinek!
Ezentúl a védőnő mérését mindig leellenőrzöm! :-)
2012. máj. 6. 13:50
7/8 anonim válasza:
Azért a védőnő rendes hitelesített mérlegen mér. Pont hogy az otthoni mérlegekre nem lehet alapozni 100%ban. De a súly rengeteg mindentől függ.ettél e aznap valamit, voltál e nagywcén, mennyi ruha van rajtad stb..
2012. máj. 6. 21:19
8/8 A kérdező kommentje:
Hááát... Az én védőnőm egy ezer éves, sima (mármint nem digitális), maci mintás mérlegen mér...
Nem is értem miért nem kételkedtem benne. Én is azt gondoltam, hogy tuti pontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!