Más is nehezen tud dönteni a baba nevét illetően?
Mi ugyanebben a cipőben járunk. Nekünk kisfiúnk lesz. Mi a Krisztián név mellett döntöttünk (volna)... de majdnem mindenki leszólja... hol ott a mi babánk lesz szerintem nekünk kell elsősorban tetszenie nem másnak!!
MI akkor is emelett a név mellett döntöttünk akinek tetszik tetszik akinek nem annak nem!!Olyan név úgy sincs ami mindenkinek megfelelne. Nekünk tetszik és pont!! Szerintem ha nektek is az a favorit akkor ne engedjetek belőle...
Mi megbeszéltük, hogy ha fiú apa nevét, ha lány az én nevemet kapja. Szerencsére mindkettőnknek tetszik mindkettőnk neve.
Amúgy szerintem szép név az Alíz, és ha nektek ez tetszik akkor adjátok ezt a nevet a kicsinek, és ne foglalkozzatok mások véleményével. Mellékesen hozzáteszem, egy ismerősöm sincs, akinek ilyen nevű kutyája lenne, nálunk inkább a Lizi, Liza a menő kutyanév :)
Az általad felsorolt nevek is mind szépek, amikkel kiegészíteném még: Dóra, Adrienn, Barbara, Viktória (az utóbbiakkal csak az a baj, hogy Barbizzák, vagy Vikizik, és úgy már nem tetszik).
Üdv, 35+5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!