20. héten volt akinek tévesztettek a baba nemét illetően?
Nekünk 90%-ban kislányt mondtak. Remélem nem tévedett az orvos.
Erre egyébként én is kíváncsi lennék :)
Szia!
Nekünk a 12. 18. 26. héten mondta doki, hogy fiú!Mivel korán nyílni kezdtem, így elég jól haladtunka ruhákkal, és a szobával...Kék sárga szoba...kék rucik... :)
31 hetesen be is indult a szülés, de vissza tudták tartani, és ott csinálták meg a kórházban a 32 hetes vizsgálataimat...Az ottani doktornő egyértelműen közölte hogy kislányunk lesz :)Apa sokkolódott, én nagyon örültem hogy bent maradt...
Végül 39+4-re született (ja de semmi rózsaszínt nem vettünk addig , meg már kéket sem...)és valóban kislány lett...
Most 14 hetesen mondta a doki hogy lány...hát lehet fiúlesz????
DE amúgy mostmár teljesen mindegy, csak olyan egészséges legyen mint az első csemeténk, és maradjon bent amíg kell :)
Ismerősöm este:
Végig lányt jósoltak nekik, 2 orvos is megerősítette. Rózsaszín szoba, rózsaszín holmik. Az apuka odaáig volt örömében, hogy kis hercegnő érkezik. Megszületett a kisfiúk...
Csak a szülésnél szembesültek a neméve, tisztára ugyanúgy, mint a Panni-s reklámban, ami most szokott menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!