Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. héten volt akinek téveszte...

20. héten volt akinek tévesztettek a baba nemét illetően?

Figyelt kérdés
Kisfiút mondott a doki, de én meg mintha láttam volna azt a 3 vonalat, amit a lányok puncijánál látnak.Ő biztosra mondta.Tévedés lehet szerintetek?
2011. nov. 22. 18:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekünk 90%-ban kislányt mondtak. Remélem nem tévedett az orvos.

Erre egyébként én is kíváncsi lennék :)

2011. nov. 22. 19:14
 2/8 A kérdező kommentje:
Majd hat hét múlva megyünk 4d-re, akkor kiderül:)
2011. nov. 22. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a 12. 18. 26. héten mondta doki, hogy fiú!Mivel korán nyílni kezdtem, így elég jól haladtunka ruhákkal, és a szobával...Kék sárga szoba...kék rucik... :)

31 hetesen be is indult a szülés, de vissza tudták tartani, és ott csinálták meg a kórházban a 32 hetes vizsgálataimat...Az ottani doktornő egyértelműen közölte hogy kislányunk lesz :)Apa sokkolódott, én nagyon örültem hogy bent maradt...

Végül 39+4-re született (ja de semmi rózsaszínt nem vettünk addig , meg már kéket sem...)és valóban kislány lett...

Most 14 hetesen mondta a doki hogy lány...hát lehet fiúlesz????

DE amúgy mostmár teljesen mindegy, csak olyan egészséges legyen mint az első csemeténk, és maradjon bent amíg kell :)

2011. nov. 22. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát kedves Utolsó, ez tényleg érdekes sztori:)Nem mintha mindenképpen kislányt szeretnék, de mintha én nem fiút láttam volna.Ha egyértelműen megmutatta volna a doki, hogy "Nézze ott a fütykös", akkor elhiszem, de csak futtában közölte, két mérés között.
2011. nov. 23. 05:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem fogadott dokim van, 42 éve praktizál a 12 hetes UH vizsgálaton azt mondta hogy 60% az esély a fiúra most vagyok 2ó9 hetes eddig úgy van hogy kisfiú :) remélem így is marad !!! De a lényeg az hogy egészséges legyen!!! :) Boldog babavárást
2011. nov. 23. 09:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Ismerősöm este:

Végig lányt jósoltak nekik, 2 orvos is megerősítette. Rózsaszín szoba, rózsaszín holmik. Az apuka odaáig volt örömében, hogy kis hercegnő érkezik. Megszületett a kisfiúk...

Csak a szülésnél szembesültek a neméve, tisztára ugyanúgy, mint a Panni-s reklámban, ami most szokott menni.

2011. nov. 24. 12:08
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem a 32.hétig kislány!és megszületett 39.héten a kisfiam!és a 4 d is kislányt mondott!
2011. nov. 24. 12:13
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor azért vannak tévedések.Valahogy az most az érzésem, hogy nem hiszek az orvosnak.Majd megyünk 4d-re, és megírom mi volt:)
2011. nov. 24. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!