Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szolnoki kismamák! Erdődi dr....

Szolnoki kismamák! Erdődi dr. Tévedett valakinél a baba nemét illetően?

Figyelt kérdés

Múlt héten voltam nála 19. heti uh-on. Azt modnta, inkább lány, mint fiú...sőt lány:):):)

Szerintetek mennyire bízzak benne,vagy ha nem tudta volna megmondani akkor nem mond semmit???

Nem ismerem őt,azért kérdezem.

2012. ápr. 10. 13:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem ő volt az orvosom de én azt hallottam róla, hogy (igaz nem ez a legfontosabb hogy milyen nemű) hogy a kismamák nagyon örülnek ha a kórházi uh-n ő van mert már 12 hetesen pontosan tippel:) A kolleganőmnek is ő mondta meg hogy fia lesz 12 hetesen.
2012. ápr. 10. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem hallottam róla, hogy tévedett volna valamikor.

Nekem 16hetesen megmondta, hogy lány lesz :)

Annó, anyukámnak is ő volt a dokija, neki is elég korán megmondta, hogy lány leszek:)

2012. ápr. 11. 10:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszike:):):)
2012. ápr. 11. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, nem vagyok szolnoki, csak úgy az orvosokról általában szeretném mondani, hogy ilyen kis terhességnél nem kellene nemet mondaniuk szerintem. Amikor én voltam az enyémnél felírta, hogy mit gondol, de nem mondta meg, csak 16 hetesen. És be is jött.
2012. ápr. 13. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Kis terhesség alatt nem a 19-et értettem!!
2012. ápr. 13. 10:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is hozzá járok, de nekem a 18.héten még azt mondta, hogy inkább még nem mond semmit!!

Pedig a férjem ott erősködött finoman a háta mögött, hogy nem tippelne-e valamit! :))

Szerintem, ha nem biztos benne inkább nem mond semmit!!

Egyébként meg az a hír járja róla, hogy ő az egyik legjobb ultrahangos Szolnokon! :)

Én jövőhéten megyek megint, remélem most megmondja mire tippel, már festenünk kellene lassan a babaszobát! :)

21hkm

2012. ápr. 13. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!