13 hetesen elöntött a vér. A baba csodával határos módon jól van. Hasonló eset valakinél?
De honnan jött a vér? Ha nagyobb mennyiség azt látniuk kellene.
Nekem volt elsö trimeszterben sok vérzésem, de nekem a méhnyak volt olyan érzékeny hogy egy hajszálér elpattant akár pukizástól is. mikor beértünk a korházban nem volt vérzés már és semmit nem láttak. (habár ez nem volt nagy vérzés azért) aztán akkor jöttek a vizsgálatok a doki ahányszor megvizsgált majd hüvelyit csinált az UH tiszta vér lett. akkor már biztosan tudta hogy a méhnyak ennyire érzékeny. de ha nagyobb mennyiség akkor azt UH-al látni kellene.
habár szerintem ebben a korban semmit nem tudnak csinálni csak hogy fekszel, még akkor is ha látják honnan jön.
kitartást és mielöbbi nem fekvést és vérzés mentességet.
szia
épp egy hasonló esetet mesélt el szomszéd nő neki a menyével történt ezt, elkezdett vérezni, ő is 13 hetes körül van
és neki is rendbe volt a baba stb..
egy vérrögöt találtak ,és az folyt ki. !
ő is jól van meg a baba is :)
remélem ti is ! szóval neki vérrög okozta a vérzést, az folyt ki.
Szia!
Az érdekes, hogy nem tudják mitől volt. De szerintem is hematóma, ahogy a 2. válaszoló is írta. Nekem is volt, de nekem nem vérzéssel távozott. Én Duphastont szedek a 6. héttől korábbi vetélés miatt. A 8. heti UH-n nem volt még semmi, a 10. héten találtak hematómát, és most a 11. héten már nem volt ott. Felszívódott. De! Az UH-n is és a dokim is mondta, hogy ne ijedtek meg, ha esetleg véreznék, mert ez a vérrög ürül ki. Engem nem vettek fel TP-re és veszélyeztetetté sem nyilvánítottak, igaz nem is kértem, mert irodista vagyok, tehát fizikai terhelésem az nincs.
Hozzáteszem, azért bepánikoltam volna tuti én is. De nyugodj meg, főleg, mert Te magad is írtad, hogy a babával minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!