12 heti UH-n látták már valakinél a baba nemét? Köszönöm!
Szia!
Nem akarlak elkeseríteni sok ember mondja hogy igen 90 % ra mondták hogy pl lány és mégsem az lesz mert megkukacosodott nekem a 30 hetes uhn mondták 100% ra hogy kislány és ő az is lesz azóta is minden uh alkalmával mutogatja magát a kisasszony szerintem akármit mondanak ne vedd készpénznek mert csalódni fogsz ha beleéled magad és nem az a neme amit mondtak és kértem mondjuk külön hogy a 12 hetesen semmit ne mondjanak de még a 20 hetesen sem nagyon akartam hogy mondjanak bármit is de szerencsés vagyok mert dokim semmit nem mond ha nem 100% amit mondd
Én sokaktól hallom, hogy megmondták nekik 12 hetesen. Köztük nekem is. Lányt mondtak, és valóban lány lett.
Viszont én nem mertem akkor még elhinni, csak már amikor kb. 5x mondták azt, hogy lány. :)
De pl. sógornőm most 22 hetes, és még egyszer sem mutatta meg magát a picikéje.
Nekem a 12. hetin 90%-ra kislányt mondtak, de még nem merem elbízni a dolgot - alig várom a 18. hetit, és az azt követőt, és az azt követőt...
15 hetes kismama. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!