A mai technikával hogyhogy tévednek még az orvosok a baba nemét illetően? Ez számomra érthetetlen, hogy hogy nem látják rendesen?
Olvasom itt, hogy mennyi baba lánynak indult és fiú lett belőle a huszonixszedik héten, vagy fordítva, és ami még "rosszabb" hogy szülésnél derült ki az ellenkező nem. Ez hogyan lehetséges? Mit nem látnak az orvosok? Vagy ha nem látják rendesen, akkor miért mondják? Van, hogy 4D-n nem látják rendesen. Miért nem?
Második gyermekemet várom, ugyanaz a dokim. A fiamnál a 16. héten kérdezte, hogy megmondja e (2D-n), de akkor nem volt bent a párom, ezért mondta, hogy majd inkább a 18. heti genetikain, de akkor már sejtettem, hogy fiú, mert ha ennyire biztosra kérdezte már ilyen korán... Következő UH-n (2D és 4D is volt) meg is mutatta, hogy miből látja. Addig kereste, míg sikerült benézni a lába közé (nem volt sok idő) Utána folyamatosan fiú volt.
Most már a 13 hetesen "megtippelte", hogy kislány (2D és 4D) Aztán 16 hetesen 2D-n is maradt, majd a 18 hetes genetikain már tisztán látszott. A 30 hetes genetikain már én is láttam 4D-n, van képünk is. Egyik alkalommal sem kellett sokáig keresgélnie, egyszerűen benézett a lába közé és kész.
Nem értem, hogy ezt miért nem tudják más dokik is megtenni? Tényleg nem hitetlenségből vagy rosszindulatból írom a kérdést, hanem tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy akinek tévedtek, vagy nem mondják meg, mennyire vizsgálja a doki, milyen géppel, hogy fekszik a baba, hogy nem tud a lába közé benézni?
Én is még 99%-ban hiszem el, hogy kislány, a tuti biztos a szülésnél derül ki, de nem tudom elképzelni, hogy ennyit tévedne a doki, aki annyi ilyet látott már, csak tudja, hogy kukac van ott, vagy csak a köldökzsinór stb. Nem?
Bocs, hogy hosszú lett, de már olyan rég ki akartam ezt írni....
Igen, én is ezekre gondolok, de az, hogy a "baba meg akarja e mutatni, vagy szégyenlős" ez milyen indok? Ilyen nincs. (tényleg ezt szokták mondani) De akkor mondja el valaki, hogy hogy fekszik ilyenkor a baba, mikor ezt mondja a doki.
lent van a popsija? Vagy miért nem tudja addig forgatni az uh-t a pocin, amíg meg nem találja a két combcsont közötti részt. Hiszen a combcsontot így is le kell mérnie? Kinyújtott lábbal meg nem feküdhet bent a baba.
Én úgy tudom, hogy a herék később szállnak le a hasüregből, azt keresik az orvosok UH-on!
Nem akarok hülyeséget írni, de mintha a 20-22. hét rémlene!
Az meg, hogy megmutatja magát olyan dolog, hogy a köldökzsinór is beárnyékolhat, és sok más testrésze is, amiért fiúnak nézik, az amúgy kislányt.
Aki meg elnézi, hogy mi a neme még az utolsó percben is, azt nem sorolnám a jó szakemberek közé(és mivel emberek vagyunk hiba százalékkal is számolni kell)...
A vége felé már tisztán látszania kell, hogy mi a helyzet a nemét illetően.
Szóval nagyjából egyetértek veled, egy jó szakember nem mond semmit, ha nem biztos a dolgában(az én dokim csak a 22. héten mondta 80%-ra, hogy fiú, most már biztos)!
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!