Abból, hogy hol érzem csuklani, meg lehet állapítani, hogy fej vagy medence végű a baba fekvése?
Tegnap még lent éreztem teljesen, ma reggel meg fent a köldököm felett a csuklását. Nem értem. Ilyenkor megfordul?
Jó lenne, ha már fejjel lefelé lenne, akkor nem idegeskednék azon, hogy császár lesz-e.
Első vagyok. nekem 2. bab lesz. gondolom ezért van nagyobb helye... én is emiatt vagyok tiszta stressz, mi lesz a szülés végkimenetele...
te hányadik hétben vagy?
Én lent érzem a csuklásokat, és fejvégű fekvésben van a 25. hét óta. Ráadásul rugdalózásnál simán kinyomja a talpát, amit ki lehet tapintani és a bordámat is tapossa...
37 hetes kismama
4. vagyok. Nekünk is van uh! :)) Nektek hogyhogy? :) Nálunk a férjem orvos, és ő mondta azt is, hogy az általános tapasztalat az, hogy ha lent érezhető, akkor kpf.
Nekem ez be is jött, egészen lent csuklott, és fejvégű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!