Ha a baba belekakil a magzatvízbe attól ugye az zöld lesz, és csak akkor csinálja ezt, ha valami baj van?! Én azt észrevenném? Vagy ez nagyon ritkán előforduló veszély?
Ez a terhesség végén fordul elő, szerintem nem olyan gyakori,de nem nézek statisztikákat:)
Te nem veszed észre, max ha elfolyik a magzatvíz, de ezért van a betöltött 40. héttől kétnaponta ASK (ez egy vizsgálat, amikor ellenőrzik a méhszáj állapotát, ha kicsit nyitott, be tudnak nézni a magzatvízre)
Nekem mindkettő belekakált. Az elsőnél csak akkor láttam mikor már fájasaim voltak és folyt a magzatvizem. A 2.-nál voltam magzatvíz vizsgálaton és adtak egy papírt, hogy menjek át a szülőszobára, mert a baba bele kakált a vízbe és megindítják a szülést. Iszonyúan féltem, mert az első magától indult és természets volt, de aztán nem volt olyan vészes mint ahogy én paráztam tőle.
Az első lányom 40+6 született, a második 40+4.
Nyugi ez már csak a végén fordulhat elő, de akkor már úgyis nézik a magzatvizet és nem hagyják hogy bent maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!