Normális ha kimondták veszély.terhes vagyok, majdnem elment a baba? Kaptam duphasztont s még mindig fájdogál a hasam. Mitöl lehet? Aggodok a babáért. Tudtok linkeket ajánlani ahol megnézhetem mekkorának kéne lennie?
szia,
mennyi idős terhes vagy?
Hogy fáj a hasad? "mindjárt megjön" érzésed van, vagy szúrkál, nyilall. Mert ezek mind normális jelenségek, nő a méhed azért van. A duphastont azért kaptad, hogy meg tudd tartani a babát.
szia.
nekem is veszélyeztetett terhességem volt. mindig szurkált a hasam alja, olyan kicsi nyilalásfélék. én is kaptam dufastont és még mellé nagy "lóadag" magnéziumot is kellett szednem mellé a terhesség végéig. A dufastont nem kellett végig szednem - nem emléxem meddig kellett. - de a Magnerot-ot szednem kellett , a legerősebb fajtát 3x2szemet naponta. ettől a dózistól nem fájt a hasam alja.
mindenképpen keresd fel a nőgyógyászod. én ezzel a panasszal voltam nálla egy párszor mire be tudtuk állítani a megfelelő dózist a megnéziumbol.
remélem tudtam segíteni. Viszont a megfázással nagyon vigyázz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!