Anyukák, nektek valósat jósolt a Kínai Fogamzásnaptár a megszületett baba nemét illetően?
Figyelt kérdés
Barátnőimnek eddig igen. Kíváncsi vagyok Nektek is??
A válaszokat köszönöm szépen.
2011. jún. 28. 09:04
1/23 anonim válasza:
Nem jott be. Bar nekem fura, mert jan 23-an volt pe es febr. 4-en van szulinapom. Tehat eleg kozeli a ket datum es ha mar az eggyel nagyobb kort irom be, akkor igazat ir.
2/23 anonim válasza:
Elsőnél igen, másodiknál nem, a harmadiknál meg nem tudom, mert vagy február utolsó vagy március első napján fogant, és így 1 nap eltérés miatt más-más nemet ír.
De azért ez csak egy játék, jópofa, de valóságalapja nincs.
4/23 anonim válasza:
Nem, fiút jósolt, kislányunk született :)
5/23 anonim válasza:
nem! Kislányt írt és egy tökéletes kisfiú lett!:)
6/23 anonim válasza:
Nekünk sem jött be.
Fiút írt, lány jön.
7/23 anonim válasza:
Szia. Nekem elsőre másodjára bejött (fiú-lány) most 33hetes terhes vagyok,lányt jósol :) 26hetesen voltunk 4D-én,fiú:) tegnap voltam uh-án ami megerősítette fiú:) 2*vál be a naptár..üdv
9/23 anonim válasza:
Nekem is fiúnak kéne lennie, de már 100% hogy lány lesz!
Szóval nem jött be! Több ismerősöm is azt mondta hogy tévedett!
10/23 anonim válasza:
50%. Elsőre fiút mondott, de kislány lett, másodikra is fiút mondott, most tényleg fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!