Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Anyukák, nektek valósat...

Anyukák, nektek valósat jósolt a Kínai Fogamzásnaptár a megszületett baba nemét illetően?

Figyelt kérdés

Barátnőimnek eddig igen. Kíváncsi vagyok Nektek is??

A válaszokat köszönöm szépen.

2011. jún. 28. 09:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Igen!Fiút jósolt, és egy 10 hetes apró legény szuszog a másik szobában.
2011. jún. 28. 11:05
 12/23 anonim ***** válasza:
Nálam és a Sógornőmnél is bejött.Nálunk fiút jósolt és az lett,náluk lányt és az is bejött:)
2011. jún. 28. 11:16
 13/23 anonim ***** válasza:

A megjósolt kisfiam egy édes kislány lett végül, úgyhogy nem jött.

A babonák, jóslások csak szórakozásnak jók.

2011. jún. 28. 11:25
 14/23 anonim ***** válasza:
48%
Nekem bejött,lányt jósolt és most voltunk 4 d-n és kislány ,visszaszámoltam mindenkinek a családban és mindenkinél stimmel,csak pontosan kell tudni a fogantatás hónapját,meg a már betöltött életkorral kell számolni.
2011. jún. 28. 11:33
 15/23 anonim ***** válasza:
Fiamnál lányt jósolt,most a lányomnál fiút! Viszont a gyűrűs módszer bejött!
2011. jún. 28. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ugye az ikrek egynapon fogannak? Na, most ezek alapján azonos nemüeknek kell lenniük. Csak ennyit mondok. Én is néztem bár nem bíztam benne, csak poénból. Elvileg 2kislány volt megírva, mégis párba születtek, egy fiú, egy lány. Akkor most hogy is van ez. Most én is megmondhatom, hogy milyen nemül gyereke lex vlkinek, aztán vagy-vagy. De akinek eltalálom, az világgá kürtöli, hogy én megtudom jósolni. Erröl ennyit.
2011. jún. 28. 14:04
 17/23 anonim ***** válasza:
Elsőnél bejöttt, másodiknál nem...
2011. jún. 28. 14:05
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
De bejön! Csak sokan nem tudják,hogy előtte ki kell számtani hogy a kínai naptár szerint hány éves vagy. Nem úgy működik hogy ránézel a naptárra és ott kikeresed a dátumokat és ott van hogy mi lesz. Nem! Hanem van egy link ahová be kell írni mikor születtél és mikor fogant a baba. aztán kidobja hány évesnek számítasz. én 24 vagyok és 25nek számítok a kínai szerint. Tehát nem mindegy hogy csinálod. Miután én erre rájöttem kipróbáltam rengeteg ismerősömön és mind igaz lett!
2011. jún. 28. 15:46
 19/23 anonim ***** válasza:
igen, es a jonas naptar is bejott
2011. jún. 28. 22:03
 20/23 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:46

Akkor megmondanád mi van a különböző nemű ikrekkel? :D

Babona, játék, semmi több de ez nyilvánvaló.

2011. jún. 28. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!