Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhiggyem? Rettegek!

Elhiggyem? Rettegek!

Figyelt kérdés

7 hetes terhes vagyok, nagyon fáj a mellem a felső külső negyede, a bal sokkal jobban mint a jobb, jó pár hete tart ez, terhesség előtti ciklusban kezdődött, most akartam orvoshoz menni de szabin van a dokim, voltam a védőnőnél megnyomkodta, természetgyógyásznál, meg van egy pánik betegségem az minatt pszichiáternél és egy pszichológusnál is, mivel hirtelen hagytam abba a gyógyszereim és jönnek a pánik rohamok...Szóval szaladok fűhöz fához és mindenki azt mondja biztos nem rosszindulatú vmi van a mellemben, de most párnapja a mellem alsó része a bimó alatt elkezdett hámlani, ezt is megmutattam ma a védőnőnek is /azt olvastam itt a neten ezzel rögtön orvos mert rossz jel/ de még mindig mindenki azt mondja semmi bajom....rettegek, mi lesz ha el kell venni a kisbabám és megműtenek, kezelések....bedilizek...Jövő szerdán lesz a dokim.

Szerintetek???

Elhiggyem ha ennyien nyugtatnak, vagy lehet nagy bajom?

2012. aug. 1. 17:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha ez az első terhességed, akkor a mellmirigyek gyakorlatilag most jutnak el a fejlődésük végére, mivel eddig nem volt rájuk szükség. Ez kisebb-nagyobb fájdalommal is járhat.
2012. aug. 1. 22:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg magánklinika van, keress rá a Guglin. Igaz, hogy drága, de ha holnap felhívsz egyet, akkor pénteken már mehetsz is, vagy akár már holnap.
2012. aug. 1. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!