Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek miért van az,...

Szerintetek miért van az, hogy rengeteg kismama túlhordja a babáját? Én is ettől félek.39+6hkm

Figyelt kérdés
2012. júl. 31. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Miért félsz tőle?Nem kell.Az a túlhordás a legtöbb esetben abból adódik,hogy el van számolva.Persze előfordul,hogy más miatt nem kívánkozik ki a baba;de én azt gondolom mindennek megvan a maga oka és ideje.

Én is túlhordtam a kisfiamat 1 héttel,már minden bajom volt.De így visszagondolva,nyilván neki még szüksége volt arra,hogy anya pocakjában készüljön föl a kinti életre. :)

2012. júl. 31. 22:48
 2/13 kruse ***** válasza:
Az csak annyit jelent, hogy napra pontosan senki nem tudja kiszámolni.
2012. júl. 31. 22:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam, hogy az egészséges terhesség minden nőnél napra pontosan ugyanannyi ideig tart, csak sokszor nem lehet tudni, mikor fogant meg a baba. Nem tudom, igaz-e, de lehet benne valami. Legalábbis én hiszek benne, hogy a baba tudja, mikor áll készen a megszületésre, és nem tartom egészséges dolognak a szülés mesterséges megindítását, még túlhordás esetén sem. Persze kivéve, ha valamilyen komoly egészségügyi oka van.
2012. júl. 31. 23:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is azt szeretném, ha magától születne meg a babaám, nem pedig mesterségesen. Tudom napra pontosan, hogy mikor fogant a babánk, az alapján augusztus 11-én leszek kereken 9 hónapos, de a kiírás napja pedig 3-a az ultrahangok alapján. Mindenesetre én majd az orvosra bízom, ha oda jutunk, hogy indítani kell, ő biztos jobban tudja, mint én, ha ezt felveti, hogy indítani fog, akkor van oka, hogy ezt gondolja.
2012. aug. 1. 00:00
 5/13 kruse ***** válasza:
Azért engednek 10 napot ráhúzni mert ha nem muszáj akkor nem akarják beindítani a szülést. Az mindenkinek jobb, ha magától megindul mint ha megindítják:)
2012. aug. 1. 00:07
 6/13 kruse ***** válasza:
Gyors és könnyű szülést kívánok
2012. aug. 1. 00:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz :)! Én sem úgy gondoltam, hogy ha pénteken nem szülök meg, akkor szombaton már indítsák is :)! Ahol szülni fogok, ott 1 hetet várnak, ha jól tudom.
2012. aug. 1. 00:12
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat!
2012. aug. 1. 00:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem inszeminációval fogant a babám, pontosan tudtam percre pontosan, hogy mikor volt az "aktus".

Hiába mondtam el többször az orvosomnak, hogy nem jó a számított idő, mintha meg sem hallotta volna.

Túlhordtam majdnem 1 hetet, én szinte már toporzékoltam, végül indítás lett, de császár lett belőle.

A magzatvíz már kakis volt, és a köldökzsinór rá volt tekeredve a lányom nyakára.

Nagyon mérges voltam, hogy nem foglalkozott az orvos a tényleges időponttal, csak az idióta naptárnak hitt.

2012. aug. 1. 00:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szabad a végtelenségig várni a baba születéséig, épp ezért is, amit írtál, én is félek, hogy belekakil a magzatvízbe. Amúgy szerintetek most hogy kell pontosan számolni a 9 hónapot? A fogantatástól, az utolsó mensitől vagy az ultrahang alapján?
2012. aug. 1. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!