Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 2-3 napja sok savam van....

2-3 napja sok savam van. Mitől lehet? 24 hetes kismama

Figyelt kérdés

2-3 napja érzem előtte sosem hogy annyira sok savam van szinte a torkomban van :(( kellemetlen.. Mitől lehet?

azt hallottam akkor lehet ha sok haja van a babámnak...3 napja voltunk 4D-n és nincs még haja a picurkámnak. Várom a tippeket tanácsokat. Köszönöm előre is!

2012. júl. 30. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális!

Én a terhesség felétől kezdve végig szenvedtem az egészet a sav miatt. Mindig este ill. éjjel "jött". A Rennie nekem nagyon bevált. 1 tabit összerágtam és nyoma sem volt a savnak.

2012. júl. 30. 17:07
 2/5 E.Kriszta ***** válasza:

Sajnos sokan vagyunk így ezzel. Az első gyerekkel nagyon kínlódtam a savval, a másodikkal nem annyira. Most esténként én is érzem. Egyél sokszor keveset, igyál sokat, a fejed pedig legyen feljebb alváskor, mint a hasad, nyelőcsöved.

2 gyerekes, 25 hkm

2012. júl. 30. 17:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is kb. 1 hete tapasztalom, de annyira, hogy már hányingerem van tőle. Főleg este, amikor lefekszem és az oldalamra fordulok. A torkomban érzem.

Azt olvastam, hogy célszerű sokszor keveset enni, és lefekvés előtt pár órával egyáltalán ne.

26+2 hkm

2012. júl. 30. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :) kipróbálom
2012. júl. 30. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:

én nem vagyok gyógyszerpárti, ezért én salvus vizzel kezelem a savproblémát, és szuperül elmegy tőle, alkalmanként 1-2 dl kell belőle inni-amikor érzed a savat.

28hkm

2012. júl. 30. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!