Mekkora súlyt húzhat-vonhat egy kismama, ha utazik?
80 kg-t lehet vinnünk, mert első osztályon utazunk, de a párom retteg, hogy mindet neki kell vinnie. Amikor utazunk, akkor leszek 28 hetes, szóval nem lesz olyan nagy a hasam. Nem vagyok veszélyeztetett, nem vagyok nyitva, remélem akkor sem leszek. Szóval mekkora az a súly, amit átvállalhatok a páromtól? Pl hátizsákban, vagy húzhatós bőröndben.
23 h km
Nem tudtok olyan bőröndöt kölcsön kérni, aminek 4 görgős lába van, áll a lábán és igaziból rajta támaszkodva mozgatod, nem kell húznod? Az nem megerőltető, nekem is olyan van. Párod emeli, ha kell, de Te is tudsz vele mozogni.
Sajna nem tudom, mi a "súlyhatár", ha 3 kilókat emlegetnek bevásárláshoz is.
Én súlyosabb hátizsákot nem vennék magamra, az biztos.
Hallottam olyat, (persze nem ijesztgetés), de 10 kiló liszttől elment itt egy kismamának a babája huszonx hetesen.
Én féltem a picim, nem rizikóznék.
köszönöm a válaszokat. A tízkilós lisztes sztorit én is olvastam. Elég sajnálatos.
szép babavárást nektek!
Neked is és jó hazautat!
Anyukád vásárol azóta is?
Te hogy állsz a vásárlással?
egyetértek az utolsóval.
mi a férjemmel mindig is sokat utaztunk, repültünk, mert mindketten 10 éve kint dolgozunk, de a várandósságom előtt sem engedte soha hogy emelgessek.
amióta babás vagyok már nem járok ki, de külföldön tanulok, tehát ha az egyetem miatt vagy más kirucc miatt megyünk, így meg hogy babánk lesz, még majdnem hogy a kis női táskámat is átveszi. nem is gondol arra, hogy az neki nehéz, inkább fordul 2x vagy megoldja (megkéri a taxist vagy vmi megoldást talál), csak minket biztonságba tudjon.az én börim 4 kerekű, de ő ez mellett még egy nagy 2kerekű, egy kis 2 kerekű (kézi) plussz egy nehéz hátizsákot szokott hozni és mégsem kell sosem emelnem, max a kis kézipoggyászt húzom én, többit ő viszi.
tudom nem ezt kérdezted és nem cinkelni akarlak, de azért lehetne előzékenyebb a párod és gondolhatna rátok!főleg 28 hetesen azért már lesz pocid, ebben az 5 hétben sokat nő a kis lurkód! és amúgy sem a méretével függ össze mennyit emelhetsz!
remélem sikerül megoldanotok és nem neked kell cipekedned!:/
Kedves 5-ös! Anyum már megvette az egész ruhatárát a csöppségnek 4-5 hónapos koráig bezárólag, hiába mondtam, hogy ne tegye. Sebaj, legalább erre nem kell költenünk egy ideig. :)
Kedves 6-os és 7-es. Kicsit rosszul fogalmaztam. Igazából az egészet ő akarja cipelni: a két negyven kilós bőröndöt, és a két 15-15 kilós kézipoggyáaszt, nekem, ha megengedi, hogy az útlevelemet hozzam, akkor az már nagy szó lesz. :) Egyébként az a problémája, hogy rengeteg "hülyeséget" kért az egyik ismerősünk, hogy vigyünk neki (horgászcuccok), és az egyik bőrönd majdnem felét az ő cuccai tesznek ki. Párom egy kicsit megorrolt, hogy mi a fenének kell neki ennyi minden, és a mi cuccainkat hova tesszük, hány másik bőröndbe. Szóval ezért kédeztem, hogy ha esetleg úgy alakulna, akkor én mennyit vállalhatok át belőle. Nyilván azért a saját kispoggyászomat én akarnám vinni (kötve hiszem, hogy megengedi), meg a négykerekű börndöt eltolnám addig, amíg becsekkolunk, meg amikor megérkezünk akkor a taxiig, bár valószínűleg apukám kijön értünk (igaz, ő meg nyolcvan éves, de legalább toppon van fittségben).
Na jó, eleget blabláztam, azt hiszem értitek, mire gondolok.
Köszönöm a tanácsokat!
Nagyon aranyosak vagytok!
Szép babázást nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!