Van itt olyan kismama aki itt a cickafark+palástfű teát? Hanyadik hónapba sikerűlt a segítségével babásodni? El vagyok keseredve.
Szia!
Ne légy elkeseredve! Sajna a teás kérdésben nem tudok segíteni, de azt tudom, hogy nem szabad negatívan hozzáállni! Csak pozitívan! Itt ismertem meg egy lányt, aki 6. hónapja próbálkozott a párjával, és nem sikerült nekik. Tartottam benne a lelket, próbáltam pozitív gondolatokat beleültetni, és lám, sikerült nekik! Szóval ne azt hajtogasd magadban, hogy el vagyok keseredve, vagy tuti most sem fog összejönni, hanem, hogy most biztosan sikerülni fog, most tuti a siker! Másrészről egy év alatt már van tapasztalatod, hogy mikor van ovud egy cikluson belül, ne csak akkor próbálkozzatok, hanem előtte is, utána is tessék "Öntözni azt a bizonyos kertet", mert ki tudja, lehet, hogy 2 nappal előtte, 3 nappal utána lesz eredménye!
Ha pedig végleg el vagy keseredve és Dunának mennél, akkor egy utolsó kapaszkodó: www.yamamoto.hu
Ők "csinálnak" babát is, tartós akupunktúrával. Sokaknak segítettek, köztük barátnőmnek is, akik másfél évig próbálkoztak, meg volt beültetése is, azt hiszem kettő, és egyik sem maradt meg. Aztán elmentek ide és a második alkalom után megfogant a babájuk.
Szóval fel a fejjel és soha ne add fel! Csak pozitívan!!!
6 hónapot próbálkoztunk és az utolsó háromban ittam a teát. Tehát 3 hónap teázás után. Sok sikert!
ÜDv, 40+5 hkm
Én is ittam, a második hónapban már hatott - vagy nem, de én elhiszem ;)
Mindhárom babám a második teázós hónapban jött össze, de mellette még hőmérőztem is.
Most az utolsó terhességnél szedtem a premenst is, mert kicsit hosszú lett a ciklusom, első premenses, második teázós hónap eredményt hozott. :)
26 hkm
szia
Én is ittam a teát 2 hónapig és utána két hónap múlva terhes lettem hogy a teától e vagy nem az nem tudom biztosra de érdemes megpróbálni nekünk két év után sikerült!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!