Van itt olyan kismama aki dec. -31. re van kiírva?
Figyelt kérdés
Én kicsit parázok hogy pont szilvesztere vagyok kiírva. főleg ha pont este jön rám :p kicsit izgalmasabb lesz :) ti hogy érzitek magatok?2012. júl. 31. 11:13
2/12 anonim válasza:
Nem izgulok, nincs semmi különös érzésem, úgy gondolom hogy a babám pár napot úgy is késni fog :) (Uh-nál 3 nappal kisebb) :)
3/12 A kérdező kommentje:
persze lehet előbb vagy később indul meg a szülés :P te hogy vagy? érzed már a babád? nagy a pocid? :)
2012. júl. 31. 11:14
4/12 anonim válasza:
Köszönöm kedves kérdező már elég jól vagyok, elmúlt az émelygős hányós korszak, bár még néha van olyan hogy megkívánok egy kaját de mire elkészítem, nem tudok enni belőle, sőt néha ránézni sem! A baba mozgásáról nem igazán tudnék beszélni mivel, érzek valamit de még nem tudom hogy biztos az, így nem mondom hogy érzem! A pocakom nem nagy, én és a párom észrevettük hogy nőtt, de senki más nem említette még! :) És te kedves kérdező, hogy vagy? Mennyit híztál? Tudjátok már a baba nemét?
5/12 anonim válasza:
Figyeljetek, ha amiatt (is) aggódtok, ha kórházban is lesz "felfordulás" mert mégis csak szilveszter/újév...Akkor leírom, h semmiben különböznek náluk az ünnepnapok a simától. Nem mennek el pezsgőzni, konfettit dobálni; várják ugyanúgy az ügyeletes dokik, szülésznők a kismamákat :) És a csecsemősök se buliznak :)
6/12 anonim válasza:
Annyiból lenne gáz hogy fogadott dokim van, és félrészeg lehet hogy nem jönne be szülést levezetni :D de egyébként nem parázom, tudom hogy a dokim nem hagyna cserben :)
7/12 anonim válasza:
Anyukám engem januárra várt,de beszélt hozzám,és a karit még otthon töltöttük,viszont 30.-án már megszülettem,38 hétre.
8/12 A kérdező kommentje:
öm igen meg fordult a fejembe hogy esetleg egy kicsit ott is szét lesznek csúszva az emberek vagy majd kicsit csúnya szemmel néznek rám hogy na ez is most jön szülni vagy nem tudom :P köszönöm én jól vagyok nekem 2.baba nekem sincs nagy pocim :/ még nem tudom hogy kisfiú vagy kislány majd pénteken kiderül remélem :)
2012. júl. 31. 11:29
9/12 anonim válasza:
én december 30-ra vagyok kiírva :) lehet hogy szilveszter lesz belőle :D kitudja mikor akar majd kibújni :)
10/12 anonim válasza:
Sziasztok! Én is január 1-re vagyok kiírva :D Bár azt olvastam, hogy a kiírás napján a babák 20 %-a látja meg a napvilágot, 40% a kiírt nap előtt, 40 % a kiírt nap után. De ha szerencsések vagyunk, akkor a karácsonyfa alatt 2féle képet is csinálhatunk: egyet a szülés előtt, egyet pedig utána ;)
Mindenkinek boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!