Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztek a babonában? Pl ne...

Hisztek a babonában? Pl ne vásároljunk elöre cuccokat!

Figyelt kérdés

de mi van akkor ha kapounk pl babakocsi meg stb... ??el szabad fogadni?nem tudom mit tegyek?

20 hetes kismama

2009. júl. 17. 15:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok babonás, ennek ellenére csak a 33. héten vásároltunk.

Az ok elég egyszerű volt: a 12. héten majdnem elment a babám, akkor valahogy nem volt kedvem még vásárolgatni, azután pedig amikor rendbe jött minden és élhettem az életemet ismét elkezdtem dolgozni és már időm nem volt.

Viszont az első pozitív teszttő kezdve minden hónapban lekötöttem a bankszámlámon egy összeget a kelengyére. A 20. héttől neten nézegettem, hogy mit hol szeretnék megvenni, mindent kiválasztottam és telefonon megkérdeztem, hogy kell-e rendelést leadni, vagy azonnal elhozható. Minden azonnal elhozható volt, így a 33. héten konkrét listával beültünk az autóba és néhány óra alatt megvettünk mindent a kiságytól kezdve az orrszívón át a babakocsiig. Nem volt kimerítő akkor sem a vásárlás nekem.

Elfogadni fogadd el, ha valamilyen oknál fogva még nem esik jól neked a vásárlás, vagy most még más dolgod van, esetleg kevés a hely a lakásban és nem szeretnéd még 20 héten át kerülgetni a dobozokat, akkor várhatsz még a vásárlással szerintem.

Én most várom a második babánkat, igaz, most szinte semmit sem kell vennünk, de amit kell, azt megint a végén fogom.

2009. júl. 18. 11:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért ha elfogadsz egy tanácsot, ne sértődj meg azon, ha férjed nem akarja kivenni a részét a vásárolgatásból. Az én párom sem nagyon akart babaruhát válogatni, azt mondta, hogy döntsem el én, az biztos jó lesz. Akkor ez nekem nagyon rosszul esett, de az eltelt hónapok őt igazolták. Mindig én veszem a ruhácskákat a picinek és még soha nem mondta, hogy ez vagy az a ruha nem jó.
2009. júl. 18. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!