Hisztek abban a babonában, hogy ha még a baba születése előtt megveszi az ember a kelengyét neki, akkor az balszerencsét jelenthet?
Nem hiszek.
Igaz, mi a cuccok 98%-át örököltük, így nem volt mit venni.
Viszont első lányom még meg sem fogant, amikor vettünk neki egy kis kombidresszt, mert nem tudtunk ellenállni. :o)
Szerintem ez nem arra vonatkozik, hogy veszel egy ruhát, hanem kifestetsz, berendezed és mindent beszerzel, mielőtt teherbe esnél.
Szerintem ez annyira jön be, mint aki előre iszik a medve bőrére. Aki már járt így az hisz benne, aki meg nem járt még így az nem hisz.
Szia!!!
Kifejezetten nem hiszek ilyesmiben! persze, addig míg a vetélés esélye jobban fennáll (első 3 hó) addig nem vásárolgatnék sok dolgot. De lehet nem bírnám ki, h ne vegyek meg egy két édes babaruhát. :)
Szia első terhességemnél én is babonás voltam, csak a 30,hét után akartam bármit is venni!
-22héten halva született a kis angyalkám...(és semmit, de semmit nem vettünk, nem kaptunk!)
Most a 2,terhességem, most vagyok 32hetes, és szinte minden megvan, 25-héttől vásárolunk, és minden rendben, jól érzi benn magát a kisfiam!
Szóval nem hiszek benn, és ha lesz másik babám is fogok előre vásárolni.
Utolsónak: sajnálom ami történt az első babáddal; nekem anyósom küldött két zsák babaruhát, tiszta újakat, illetve alig használtakat, sőt: még plüss játékokat is :)
Szekrényét berendeztük, de mivel egy szobánk van, így velünk fog lakni ( szoval a baba szobát ilyen értelemben "nem kell berendezni" ), babakocsi és kiságy mág várólistás, de ha lesz, nem fogunk rajta görcsölni..
Kösz a válaszokat.
megint az utolsó vagyok! Ma vettünk babahordozót, és a pelenkázóra is szivacsot. Meg kádat is! :)
Szerintem nyugodtan vásárolj, rosszabb lesz majd a végén 15 kiló plusz súllyal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!