Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hisztek abban a babonában,...

Hisztek abban a babonában, hogy ha még a baba születése előtt megveszi az ember a kelengyét neki, akkor az balszerencsét jelenthet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 19:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

11:30

Most én OFF-olok.:)

Nem vagy hülye, én 30 évesen vállaltam be ezt az első babát, igaz csak fél évet "kellett próbálkozni", de nekem a mai napig vannak ilyen gondolataim, de persze csak egészségesen, ennyi meg kell, ez is hozzátartozik az anyasághoz.

2010. nov. 15. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor ő lesz életed legszebb ajándéka!!! :D És egyáltalán nem néz senki hülyének!!! :) Ne félj!

Lassan Te is vásárolhatsz, mert nagy pocóval rossz lesz!!! :) A tegnapi 22 hetes, aki már vásárolt!

2010. nov. 15. 14:40
 13/14 anonim ***** válasza:

11:30-as vagyok.

Én februárban töltöm, a 29-et, és márciusban jön a csajszi.

Kiságyat kapunk ugyebár, ma kiderült, hogy babaágyat is. Azt mondta a párom, hogy a héten megvesszük a babakocsit is, meg a pelenkázó komódot, mert jön a karácsony, tele lesznek az üzletek, utána meg nagy pocakkal már nem lesz olyan élmény.

Mostmár én is próbálom lazán kezelni, holnap megyek baldachin állványt venni, és megvarrom rá a baldachint is. Lassacskán felenged a szorongásom. :) Köszi, hogy nem néztek hülyének.:)

2010. nov. 16. 09:26
 14/14 anonim ***** válasza:

11:30-as

nem babaágyat, hanem babakádat. :)

Korán van még. :)

2010. nov. 16. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!