Hogyan bírja ki az ember azt az időszakot, amíg meg nem tudja, hogy a baba egészséges -e?
Sógornőméket alaposan megijesztette a 16 hetes vizsgálat. Kimutatták, hogy lehet, hogy Down-kóros. Majd 1 hét múlva magzatvízvizsgálat jött, aminek az eredményére 3 hetet kellett várni!
Akkor én is velük együtt nagyon izgultam és belegondoltam, hogy én hogy fogom kivárni ezt az időt, 16 hetet, míg végre ki nem derül, hogy minden rendben van -e.
Ti féltetek a dologtól vagy bíztatok a jóban?
Hát az a helyzet, hogy nekem minden eredményem jó, jók az uh eredmények, a vérvétel eredmények stb.De nagyon izgulok, mert azt, hogy teljesen egészséges-e a baba, csak akkor fogom megtudni, amikor már kibújt.Mindig van vmi.,ami miatt félhetünk, de bízunk abban, hogy minden jó lesz!Legalább is én így vagyok ezzel a dologgal!
26h km
12hetesen minden okes volt az Uh a vervetel rendben volt,utanna egy percig nem gondoltam hogy barmi baja lehet.
valahogy ugy alltam hozza hogy egeszseges,mar miert is lenne beteg.nyugodt terhesegem volt,nem voltam parazos(4ev utan jott ossze,elotte 4vetelesem volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!