Milyen ágyat vásároljunk 2,5 éves kislányunknak?
Segítséget kérnék milyen ágyat vásároljunk 2,5 éves kislányunknak.Most költözünk be az új lakásba,igazi hercegnős szobát kap,de az ágynál leragadtunk.
Eddig kiságyba aludt de jön a kis tesó és a kiságyat ő kapja meg.Nem szeretnék még egy kiságyat venni és fél év múlva lecserélni.Egy olyanra gondoltunk amit tud több évig használni.De nagy félelmem,hogy leesik!!!Egész éjszaka forog..
Ki mit ajánlana jó szívvel?
Köszönöm!
Mi ezt az ágyat vettük meg a kislányunknak (22 hónapos). Ő is állandóan forog,de nem esett még le.Szerintem nagyon biztonságos és kényelmes.
Mi a Retz-ben vettünk tök olcsón gyerekágyat. Mesefigurás a huzata, és oldalt leesésgátló van rajta, csak egy kis részen nincs, ahol ki tud jönni. Nem volt még két éves a lányom, mikor megkapta, de még soha nem volt baj belőle. Alacsony és egy pelenkázólapot teszek még a mai napig is az ágy elé, ha véletlenül leesne, hogy ne üsse meg magát.
Nem is értem miért gondolkodnátok még kiságyban, már simán aludhat gyerekágyban!
Köszönöm az ajánlásokat!
A mamáék akartak még egy gyerekágyat(kiságy)de én már nem .Így megtudom mutatni mások tapasztalatát nekik!
Szia! Az én fiam 2 éves, és igazi örökmozgó (álmában is). Mi ilyen ágyat vettünk:
Nagyon praktikus, mert nappal kanapé, éjjel meg "franciaágy", és kizárt hogy leessen, mert hova? :) Jó vastag a szivacsa, és extra kényelmes. Na meg hosszú évekig használhatja, nem úgy mint pl a körbe támlás gyerekágyakat. A szövetek meg választhatók, kinek mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!