Hisztek a babonában? Pl ne vásároljunk elöre cuccokat!
de mi van akkor ha kapounk pl babakocsi meg stb... ??el szabad fogadni?nem tudom mit tegyek?
20 hetes kismama
Ezt most nem mondod komolyan?!-.-
Persze hogy elfogadhatod,örülj neki hogy gondolnak rád,és nehogy már visszautasítsd egy babona miatt...Nyugodj meg,semmi gond nem lesz belőle ha elfogadsz egy ajándéknak szánt babakocsit egyik ismerősödtől...Ezt tedd,és az ilyen hülye kérdéseket inkább hanyagold...-.-
szia! ha babonás lettem volna, nem biztos, hogy a babámnak minden szükséges holmija a neki és nekem megfelelő lett volna.
mert apának lövése sem volt a babakocsikról, a fürdetési kellékekről, ruhaméretekről stb.
a nagyik pedig finoman szólva le vannak maradva :)
fú, micsoda kalamajka lett volna! :))))
viccet félretéve, én nem vagyok ilyen szinten babonás, a fiamat minden készen várta itthon. hetekig csak ágyban fekve szoptattam (kevés volt a tejem, így állandóan pihennem kellett) nem is tudtam volna vásárolni.
amit pedig kapsz, fogadd el! nagyon sokba kerülnek a baba holmik, jól jön az ilyen segítség!
Mi sem vagyunk babonásak, már a 20 héttől vásárolgattun a babának, főleg anyukám Őt nagyon nehéz lebeszélni dolgokról. Ultrahangon azt mondták talán kislány, azóta kaptunk rózsaszín pelenkázót, lila lepkés kisbadyt, igaz 68-as de aranyos volt nem tudta otthagyni. Nem baj, majd jövőre ráadom, addigra csak belenől. Bár ha fiúcska lessz mirekibújik akkor nem tom:) majd itthon jólessz.
Már a kiságy is meg van meg a matrac is, addig szekíroztam a párom mire össze is rakta, csak a matracot nem vettem ki a fóliából. Sőt már a szekrénykéjének a bútorlapja is meg van, azt úgy vágattuk a párom meg összeszereli, így fél áron megúsztuk. Szerintem nem szabad mindent az utolsó pill. hagyni, mert nem tudom ki hogy van vele, de az egy kisseb vagyon amit ki kell adni, így kicsinyenként könnyebb.
Mi már 16 hetesen megvettük a kiságyat, a babakocsit 18 hetesen, a babyhordozót nem sokkal utána. Rengeteg rucit kaptunk már kb. 14 hetesen, meg azóta én sem tudtam megállni, hogy ne vegyek rucikat. Pl. a múltkor nagyon jó áron volt az auchan-ban a body, 7 db-ot vettünk 1400Ftért. Ha csak 1-2szer adom is rá a gyerekre, akkor is megéri. Nagyon jó anyaga van, nem nejlon, hanem pamut.
Kaptunk már rengeteg babaplédet, kiskádat, ágyneműt. Szóval már szinte mindene megvan.
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!