Szerintetek lehet hinni a babonában vagy sem?
Aki babonákban hisz az buta.
Nyugodtan kezdj el nézelődni, vásárolgatni.
Ha már megvan a baba, akkor ideje sincs az embernek vásárolgatni, nemhogy akkor vásároljon be az ég világon mindent...
Én is nyugodtabb voltam, hogy minden megvan, és nem kell szülés után rohangálni, kapkodni, szenvedni a vásárlással.
Amúgy meg ki nem állhatom a babonákat.
27 hetes vagyok, az ágyon, a babakocsin és egy-két dolgon kívül már minden meg van.
Nem akarok és nem tudok majd a baba születése után eljárni vásárolgatni. Párom elmenne szívesen, de igazából nem bízom az ízlésében és nem is akarom, hogy hirtelen kiadások keletkezzenek.
Miben viszitek haza a babát?
Hova fekszik a kicsi?
Vagy úgy gondolja, hogy a lelkes kispapa meg Ő megveszi a baba holmijait? Vagy majd te frissen szülészetről szabadult anya megveszed a csemetéd holmiját?
Akinek elhal elmegy a babája annak akkor is elmenne a baba, ha a gyermekholmikra rá sem néz, és az a baba aki meg akar születni egészségeben, az akkor is megszületik, ha már 3éve megvan az első kiszoknia...
Nehogy már az anyósod döntse el hogy mikor vásárolj a saját gyermekednek... En 23 hetesen már megvettem mindent a kicsinek mert szerintem is butaság az egész. Miért kéne rettegni mikor mindent rendben van és rendben is lesz? Az a legrosszabb mikor valaki engedi hogy a félelem elhatalmasodjon benne mert általában akkor van rossz vége.
Én tudom és hiszem hogy minden rendben lesz.
26 hetes kismama
A babonákban nem szabad hinni!
Amúgy sem hallottam még ilyen babonáról! Amit én hallottam,hogy addig nem szabad semmit venni,míg nem érzed,hogy megmozdult. De ez is csak egy babona! ...
Anyósodat meg sz.rjátok le! Mikor megszületik a kicsi,akkor is megmondja majd,hogy hogy pelenkázd,mikor etesd..? Ha most hagyjátok "befészkelni" a személyes dolgaitokba,a döntéseitekbe,akkor ez később nagyon el fog fajulni!
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyermekes,23hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!