Tudom h nem lehet hinni benne, de aki ismeri a kinai fogmzásnaptárt (h fiu v lány) válaszolna?
csak a vicc edvéért gondoltam megcsinálom,de 2 oldal programja mást dobott ki. viszont van ilyen táblázat amiről le lehet olvasni...
no a kérdés h ha én novemberben voltam 26, akkor a 26évesnél nézzem, vagy mivel most már a 27ikben vagyok azt? (pl a görögök a megkezdett évet mondják s asszem több helyen is) mert igy más jön ki a 2nél s nem tom h melyik a jó elvileg:)
ja és a teherbeesés hónapja amikor tudom h ovum volt és megterméknyülést volt, vagy az utso mensi első napja ahogy a dokik is számolják a terhesség kezdetét.?
köszi
Amennyit betöltöttél, annyi éves vagy. A fogamzás hónapja pedig amikor a megtermékenyülés volt.
Én legalábbis így néztem és nekem bejött :)
igen, ez az oldal amit én is néztem, s itt a másik, ahová a születési dátum helyett a korod kell megadni s igy mást dob ki...:))
Szia!
Ha elfogadod, ajánlok egy másik módszert. Olvastam, hogy Czeizel Endre írta, hogy ha a peteérés előtti 1-2 napon történik a fogamzás, akkor lány lesz, ha épp peteéréskor, akkor fiú. Mert a fiú kromoszómások gyorsak de hamar meghalnak, a lányok meg lassúak de sokáig élnek odabent. Szóval ha peteérés előtt történik, akkor a peteérés idejére a lány túléli, a fiú nem. Ha peteéréskor történik, akkor meg a fiú győz, mert ő a gyorsabb.
Olvass utána, érdekes!Én ezt fogom majd alkalmazni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!