Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom h nem lehet hinni...

Tudom h nem lehet hinni benne, de aki ismeri a kinai fogmzásnaptárt (h fiu v lány) válaszolna?

Figyelt kérdés

csak a vicc edvéért gondoltam megcsinálom,de 2 oldal programja mást dobott ki. viszont van ilyen táblázat amiről le lehet olvasni...

no a kérdés h ha én novemberben voltam 26, akkor a 26évesnél nézzem, vagy mivel most már a 27ikben vagyok azt? (pl a görögök a megkezdett évet mondják s asszem több helyen is) mert igy más jön ki a 2nél s nem tom h melyik a jó elvileg:)

ja és a teherbeesés hónapja amikor tudom h ovum volt és megterméknyülést volt, vagy az utso mensi első napja ahogy a dokik is számolják a terhesség kezdetét.?

köszi

2011. júl. 17. 20:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

kedves utolsó

igen olvastam C.E modszereit, az időzitésről, öblögetésről stb...:)

mi együtt voltunk peteérés elött 4-1nappal és az ovu napján is...szoval ha ezt veszem alapul a korábbi "lány" spermiumok már várhatták a petesejtet, mire az aznapi fiuk felértek már az egyikük nyertes lehetett...:)

mindegy is igazábol, mivel van egy nagyfiam egy kislányért drukkolunk(8hetes vagyok, hamarosan majd kiderül ki is van a pocakban)de ha fiucska lesz annak is örülünk természetesen:)

2011. júl. 19. 22:31
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekünk kisfiúnk lesz és ovu előtti napon voltunk együtt.De igen,ha valaki lányt szeretne ovu előtt 2-3 nappal kell akciózni:)

Mellesleg nekünk a kínai fogantatásnaptár is kisfiút mutatott ki.

2011. júl. 20. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!