Akire77 kérdése:
Szerintetek lehet hinni a babonában vagy sem?
Figyelt kérdés
24hetes terhes vagyok joformán még semmit nem vettünk a babának,de ugy gondoltam hogy lassan ideje lenne beszerezni ami kelleni fog.De az anyós nem akarja engedi mert nem szabad,majd csak ha megszültem.Anyukám és én viszont már kinéztünk pár dolgot és megyünk lassan meg is vesszük.De anyós szinte veszekszik velem és már a párom fejét is telebeszélte.Én ugy gondolom sokkal nyugodtabb leszek majd bent a korházban is ha itthon minden renben van és megvan a babának mindene.Szerintetek jol gondolom vagy nem?2011. máj. 22. 09:49
11/13 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Még huszonpár hetesen is mondogatta, hogy ne vegyünk semmit, aztán beletörődött. Sőt! Most meg már ő vesz neki mindenfélét. Pedig még mindig nem született meg. Beszéljétek meg vele a dolgot!
31 hkm
12/13 anonim válasza:
10:22-es nek igaza van :) Tetszik az ötlet. :) Bár az én anyósomnál nem jönne be.
Ha gondolod, várj a 30. hétig, utána már ha megszületik sem lenne túl nagy gond.
De egyébként meg ne foglalkozz vele szerintem.
Nekem , mikor megtudtuk, hogy kislány, anyu mondta, még nem vegyünk neki rózsaszínt, mert hátha nem az. Mondtam, hogy jó, és ugyanúgy rendelgettem :)
13/13 anonim válasza:
Ez a babona egy nagy hülyeség, ugyan úgy mint egy csomó tévhit. pl azért ég a gyomrod, mert nagy hajú babád lesz. 28 hetes vagyok, és a világon mindennel meg vagyok. Babakocsitól , a hintáig, babaruhák minden. Egyrészt sejtettem, hogy 40 fokban nagy pocival kedvem sem lesz kimozdulni, másrészt élvezem, hogy itthon varrom, hímezgetem a babcuccokat, festegetem a szobáját stb. Még a házat akarjuk kifesteni, és a kárpitokat széken, ágyon kitisztítani, de mondtam a férjemnek, hogy még 1 hónapunk van erre, mert 9 hósan, én már nem akarom magam idegelni, hogy még ez se az sincs kész. Mond meg szépen anyósodnak, hogy ez a te gyereked lesz, és akkor vásárolsz neki amikor NEKED van kedved. Sőt egy másik családtagom kismama, ők se vásároltak mert babona... aztán bevérzett, feküdnie kellett jó pár hetet, mostmár rendben van, de nem bír sokat gyalogolni, meg meleg is van, és "irigykedik" hogy minekünk kész a vásárlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!