Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti vállalnátok így még egy babát?

Ti vállalnátok így még egy babát?

Figyelt kérdés

29 éves vagyok,férjem 41,van egy 3 éves kisfiúnk.

Albérletben lakunk,páromnak van munkahelye,én most megyek vissza dolgozni ha találok munkát.

Minden hónapban kijövünk a férjem fizetéséből,néha szűkebben de mindig megvan mindenünk viszont férjemnek még az előző házasságból van egy 1milliós tartozása aminek most 25ezerrel magasabb lett a törlesztője(jövő hónaptól)és egy autólizing amit most is fizetünk.

Gondolkodom még egy babán főként azérthogy legyen testvére a kisfiamnak.

Ti vállalnátok így még egy babát?

2012. júl. 30. 17:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én is várnék pár évet, melóznék, már csak a tgyás meg hasonlók miatt se mindegy.
2012. júl. 30. 23:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Én is vállalnék, ez elsősorban nem anyagi kérdés. Persze az is, de ha akarjátok, akkor menni fog.

Nagyon fontos a testvér a kisfiad fejlődése szempontjából is.

Szerintem hallgasd meg ezeket a véleményeket, de a szívedre hallgatva hozzátok meg a döntést!!

Kívánom, hogy megalapozott legyen!

2012. júl. 31. 06:51
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztad azt is, aki azt írta, hogy vállalna, de azt is aki nem, ilyen körülmények között gyereket. Miért? Most akkor milyen választ vársz? Különben véleményeket kérdeztél, akkor miért kell egyáltalán pontozni?
2012. júl. 31. 08:51
 14/18 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam se le sem fel!Kedves utolsó mielőtt "megszólalsz" tájékozódj!
2012. júl. 31. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Hogy tájékozódjak arról, hogy ki pontoz? Csak a pontokat illetve százalékokat lehet látni!
2012. júl. 31. 09:22
 16/18 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Azt elfelejtettem megírni, hogy én 32 éves vagyok, a férjem 41. Most várjuk a 2. babánkat és ha a jó Isten is segít, akkor 3-4 év múlva szeretnénk mégegyet. Nem gondolom, hogy öregek lennénk hozzá... Ezt mindenkinek magának kell megítélnie, éreznie...
2012. júl. 31. 09:36
 17/18 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az!

Kérdezz meg,ha úgy gondolod le ill. felpontozok,és utána írd meg a véleményed erről.

Nem én pontozok,engem nem is érdekel ez a dolog,engem a válaszok érdekelnek.

Ennyi.

2012. júl. 31. 09:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar a korunk,még nem vagyunk "öregek" egy babához!Kinek mi,de nekem ez a véleményem,elég fiatalos a férjem is,max 35nek néz ki,és úgy is érzi magát:)
2012. júl. 31. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!