Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tegnap meghalt a nagymamám.38...

Tegnap meghalt a nagymamám.38 hetes terhesen ti elmennétek a temetésre?

Figyelt kérdés
Több, mint 200 km-t kéne utazni oda és vissza is. Nem tudom, mit tegyek.
2012. júl. 30. 09:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem.

Én nem mennék. Ha van fogadott orvosod, gondolom, nála szeretnél szülni. Kérdés az is, hogy az ottani kórházi viszonyok milyenek. Annak persze igen kicsi a valószínűsége, hogy pont aznap indul be a szülés, de egyrészt 200 km-t oda-vissza, még óránkénti megszakításokkal is végigülni, rengeteg, az egészségügyi kockázatokról nem is beszélve. Ilyen nagyterhességet egy esetleges hirtelen fékezésnek kitenni, megint mérlegelendő.

Igaz, az én véleményemhez az is hozzátartozik, hogy vérrögképződésre hajlamos, programozott császáros kismama vagyok, aki decemberre (azaz a csúszós utakra) van kiírva. Én ilyen esetben otthon emlékeznék meg a mamáról.

2012. júl. 30. 14:21
 22/22 anonim ***** válasza:

részvétem!!

én tuti hogy elmennék amúgy!!!

2012. júl. 30. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!